Dlaczego tak ze względu na nie dogrzanie silnika w tych warunkach robię to tą drogą a nie komputerowo nie pytajcie dlaczego

Jedna rzecz mnie zastanawia prosiłbym was o podpięcie sie do v6 i sprawdzenie otwarcia n 75 na wolnych obrotach przy rozgrzanym silniku u mnie jest to w granicach 64 % a w innym przypadku który mierzyłem wynosiło 99% przy wolnych w blokach pomiarowych blok nr 11 rzecz jasna lecz było to audi z 2002 r .Być może siada mi po woli n 75
załączam opis jak chciałbym abyście zmierzyli długość cięgna
A wiec jest to krótka operacja potrzebujemy tylko klucz płasko-oczkowy nr 10 po ściągnięciu pokrywy silnika odkręcamy 2 nakrętki które znajdują się zaraz pod gruszką mocujące ja do podpory która jest przykręcona no turbiny nie odkręcać tej podpory tylko samą gruszkę od niej .Uwaga ostrzegam że może spaść odkręcana śrubka w okolice odmy magnesikiem ja wyciągamy:-). Teraz po odkręceniu gruszki na pewno delikatnie się ona uniesie przytrzymujemy blasze ochronna tak aby przylegała do gruchy nie unosząc jej ma napierać tylko swoim ciężarem i odczytujemy szczelinę lub jak kto woli szparkę odległość między podporą a gruszką wraz z grubością tej blachy

Z góry dzięki i czekam na odpowiedzi
proszę zobaczcie foto poniżej
(zdjęcie jest przykładowe nie jest to żadna reklama itp)