[a6 c5] odnowienie lakieru
- tolondo
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2008
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
[a6 c5] odnowienie lakieru
mam pytanie do szanownego grona kolegow,chce cos zrobic z lakierem bo nie wyglada juz za ciekawie sa odpryski na przednia szyba.co najlepiej zrobc czy odnowic czy nie wiem co jeszcze mozna zrobic i ile to mniej wiecej kosztuje i moze ktos z 3-miasta wie gdzie to mozna zrobic.z gory dziekuje za podpowiedzi i pozdrawiam
stosuj tagi
stosuj tagi
Ostatnio zmieniony 27 lip 2008, 17:20 przez tolondo, łącznie zmieniany 1 raz.
VoytecVoytec pisze:jestem lakiernikiem... :-D
polerka renomowanym systemem np 3M lub Riwax czy Farecla i polysk jak na nowym(prawie,glebsze rysy powyzej 0.4 microna zostana )
A reszta do lakierowania :mrgreen:
a ile taka przyjemność kosztuje - cały samochód ?
Audi A6 Avant - sportowe kombi
Przekręcamy kluczyk i do uszu dolatuje przyjemny pomruk silnika...
Wciskamy pedał przyspieszenia i niewidzialna siła wciska nas w fotel - bardzo wygodny fotel ... :-D
Przekręcamy kluczyk i do uszu dolatuje przyjemny pomruk silnika...
Wciskamy pedał przyspieszenia i niewidzialna siła wciska nas w fotel - bardzo wygodny fotel ... :-D
Dopiero tu trafilem i jak kolega wspomnial porzadna polerka powinna pomoc.Tez co do cen nie pomoge bo pozagranicami jestem.Przed wyjazdem malowanko bylo u mnie w zakladzie 300 plna za element ale to bylo juz 4 lata temu teraz nie mam pojecia.
Co do cen polerki w PL na zakladzie nie mam pojecia
Co do cen polerki w PL na zakladzie nie mam pojecia
jestem Losiem i mam V8
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2007
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ogolnie polerke koles mi powiedzial lakiernik ze powinno robic sie jak niema wiekszych uszkodzen lakieru typu odpryski grube rysy czy tez ogniska rdzy. Najpierw trzeba takie ubytki zniwelowac dopiero bedzie porzdany efekt polerki czyli co do malowania to malowac i dopiero polerka... Koszt 300zl polerka za element od 300 do 350zl. Ale wszedzie ceny sa inne.
Cześć. Audi A6 19''