[A6 C6] Lusterko zewnetrzne
[A6 C6] Lusterko zewnetrzne
Panowie znajomy powiedzial mi ze w audi kiedy wrzuci sie wsteczny bieg to lusterko po stronie pasazera powinno opuscic sie automatycznie zeby bylo widac kraweznik aby nie rysowac felg,od czego to zalezy od wyposazenia samochodu czy od kodowania jakiegos sterownika
- Zygi
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2010
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
raczej przed liftem tego nie było i vagiem tez nie uruchomisz, musisz miec sterowniki drzwi od auta po lifcie i dopiero wtedy trzeba zakodowac VCDS'em
nr sterownika:
1. Sterownik drzwi 4F0959793R (kierowca)
2. Sterownik drzwi 4F0959792R (pasazer)
oprócz tego potrzebne są całe lusterka (one mają kierunkowskazy wbudowane i podłączenie ich to juz inna bajka) ale po kodowaniu napewno działa opuszczanie lusterek po wrzuceniu wstecznego
nr sterownika:
1. Sterownik drzwi 4F0959793R (kierowca)
2. Sterownik drzwi 4F0959792R (pasazer)
oprócz tego potrzebne są całe lusterka (one mają kierunkowskazy wbudowane i podłączenie ich to juz inna bajka) ale po kodowaniu napewno działa opuszczanie lusterek po wrzuceniu wstecznego
Ostatnio zmieniony 14 lis 2010, 15:02 przez Zygi, łącznie zmieniany 1 raz.
no to juz nie wiem o co caman tutaj chlopaki piszą ze mają taki bajerek przed liftem (patrz profil) a6-c6-skladane-lusterka-po-zamknieciu-autka-vt14820.htm
Dopiero przeczytałem wątek czyli tak, potrzebne mi lusterka po lifcie i sterowniki + vag? zgadza się? powiem, że przydało by mi się to puki nie zamontuje Parktronica.
[ Dodano: 2010-11-25, 23:48 ]
Sterownik w sensie "gałka" ? tylko takie coś jest na necie :?
Jeśli nie mam u siebie składania muszę wymienić całość czy chwilowo będzie ok bez błędów?
[ Dodano: 2010-11-25, 23:48 ]
Sterownik w sensie "gałka" ? tylko takie coś jest na necie :?
Jeśli nie mam u siebie składania muszę wymienić całość czy chwilowo będzie ok bez błędów?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
podepnę się pod temat koledzy mam a6 c5 po lificie z 2003/2004 i też chciałem aby się opuszczało prawe lustro ktoś wie czy ten sterownik umnie ruszy to lustro i jak podłaczyć w drzwiach gdzie to jest
Cześć ekipa. Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.