[ S6+ C4 V8 ] 4.2 manual :) FILMstory str.4
No, to teraz zobaczymy, kto ma jaja.
Piszemy umowy?
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=105480 Tu jest pare słów w pigułce o eSce.
Piszemy umowy?
http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=105480 Tu jest pare słów w pigułce o eSce.
AEL C4 AEL quattro ... sprzedałem
...jest S6 C4 PLUS 4.2 v8 326km 6gang
DIAGNOSTYKA VAG przed i po kupnie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1995
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
a ile sobie liczysz za plusika tak narazie orjetacyjnie sie pytam ? bo niewiem czy bym umial sie przesiąsc z AEL na 4,2 l benzynka :O myslalem ostanio o A8 z tym silnikiem :P ale przeraza mnie jego łakomosc chyba ze z gazem :P
P.S. widze ze duzzzy zbiornik na wspomaganie masz :P czy przypadkiem masz u siebie nivo ?
P.S. widze ze duzzzy zbiornik na wspomaganie masz :P czy przypadkiem masz u siebie nivo ?
nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie www.ptwm.pl
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie www.ptwm.pl
Opis i cena są w linku do akp, jednak jeśli przeraża Cię spalanie, to raczej nie polecam takiego autka.
Zbiornik na wspomaganie jest taki wielki, gdyż auto posiada SERVOTRONIC, czyli jadąc powolutku lub stojąc w miejscu kręcisz kierownicą jednym paluszkiem. Wraz ze wzrostem prędkości układ sie `usztywnia` i przy 280km/h nie masz możliwości szarpnąć autem mimo wykonania nagłego ruchu kierownicą.
Zbiornik na wspomaganie jest taki wielki, gdyż auto posiada SERVOTRONIC, czyli jadąc powolutku lub stojąc w miejscu kręcisz kierownicą jednym paluszkiem. Wraz ze wzrostem prędkości układ sie `usztywnia` i przy 280km/h nie masz możliwości szarpnąć autem mimo wykonania nagłego ruchu kierownicą.
AEL C4 AEL quattro ... sprzedałem
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1996
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
co będzie następne jeśli można spytać?
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1995
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
- Paliwo: Diesel
ja nie moge znalesc tego akp :P
nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
-
- Forum Audi A6 / A7
Szkoda, ale po tym jak wygląda na fotkach to się nie dziwię... No ale wiesz przesiadka z AELa na Plusa to jest dopiero to o czym naprawdę marzysz (i to w przeciągu jednego tygodnia) :-DAdam_ÂŁódź pisze:fakinek pisze:to ja odkupię AELa, a Tobie pozwolę wziąć Plusa bo się do niego przymierzałem na weekend, gdyż w pracy sajgon, ale zdecydowanie szybszy byłeś
Teraz go juz nie oddam za zadne skarby
A6 AEL Q Avant...oczywiście czerwony
nie kuś :-Pfakinek pisze:Szkoda, ale po tym jak wygląda na fotkach to się nie dziwię... No ale wiesz przesiadka z AELa na Plusa to jest dopiero to o czym naprawdę marzysz (i to w przeciągu jednego tygodnia) :-DAdam_ÂŁódź pisze:fakinek pisze:to ja odkupię AELa, a Tobie pozwolę wziąć Plusa bo się do niego przymierzałem na weekend, gdyż w pracy sajgon, ale zdecydowanie szybszy byłeś
Teraz go juz nie oddam za zadne skarby
- wujek_maciej
- Forum Audi A6 / A7