pozdrawiam
Poprzestawiały to sie temu mechanikowi zwoje w mózgu.bibi47 pisze:Byłem na zbieżności, została zrobiona. Wyjeżdżam na jazdę próbną i jeszcze bardziej ciągnie mechanik powiedział, że to robota dla elektryka (gdyż aby jechać na wprost muszę skręcić parę stopni w lewo) i powiedział, że to jakaś taśma się przesunęła się przestawi i będzie ok!!
Nie dałem nic, ponieważ sam mechanik powiedział, że nie usunął problemu powiedział tylko abym w poniedziałek przyjechał i tą taśmę zrobi jakiś elektryk...Qris pisze:Ile dałeś za ustawianie? Bo u mnie koło stówy ale fura leci pięknie Premio (polecam firmę)
No kierownica jest krzywo i znosi gokosa777 pisze:Poprzestawiały to sie temu mechanikowi zwoje w mózgu.bibi47 pisze:Byłem na zbieżności, została zrobiona. Wyjeżdżam na jazdę próbną i jeszcze bardziej ciągnie mechanik powiedział, że to robota dla elektryka (gdyż aby jechać na wprost muszę skręcić parę stopni w lewo) i powiedział, że to jakaś taśma się przesunęła się przestawi i będzie ok!!
Powiedz tylko czy czy jak jedzisz na wprost i nie trzymasz kiery to auto czyma kierunek czy nie.
Jeżeli jedzie prosto to poprostu koleś nie zablokował kiery jak robił regulację i dlatego kiera jest krzyw przy jednocześnie dobrze ustawionej znieżności. Natomiast jak ucieka a kiera jest krzywo to albo tylko popartolił i nieprawidłowo ustawił kierę albo to nie wina zbieżności. Nie mniej jednak czeka Cię wizyta w innym zakładzie.
To dobrze że skończyło się tylko na tymbibi47 pisze:Panowie pojechałem dziś na geometrię do norauto( mocno polecam:) ) koszt 120 zł i WATRO samochodzik jeździ jak po szynach:D dawno siętak nie cieszyłem w wydanych hajsów heheh pzdr temat chyba można CLOSE
Wedle życzenia.Voytec pisze:tak zdecydowanie mozna CLOSED