[A6 C6] WGRANIE NAVI
[A6 C6] WGRANIE NAVI
POSIADAM A6 C6 2009r. POSIADA ONA ORYGNINALNIE KLAWISZ POD NAVI (NO WIECIE O CO CHODZI, JA NIEZBYT POTRAFIE WYTÂŁUMACZYć ;P). STÂĄD MOJE PYTANIE: CZY DO NIEJ WYSTARCZY TYLKO DOKUPIć PÂŁYTE Z NAVI? CZY JAK? JAK ZAMONTOWAć? GDZIE UMIEÂŚCIć?
Ostatnio zmieniony 22 lis 2010, 10:27 przez iska_bj, łącznie zmieniany 1 raz.
koledze post wcześniej chodziło chyba o klaswisz navi nad tunelem srodkowych w panelu sterowania , kolego iska_bj zapodaj wiecej info jakie mmi masz gdzie i czy masz w ogole czytnik płyt do navi?Arrni pisze:orginalnie klawisz pod navi ? daj foto tego klawisza bo ja naprawde nie trybie oco loto :D
AUDI RULES
o to chodzi co powyzej na zdjeciu,jest panel sterowania , jest wyswietlacz,wszystko fabrycznie montowane. no i jest na panelu przysick do navi, jesli go nacisne to pisze cos tam po niemiecku (nicht...) musialabym zerknac. tzn,ze nie jest aktywne czy cos tam...przepisze jak bede w domku,bo akurat w pracy jestem. tylko zastanawialam sie,gdzie jest wejscie na plyte,jesli tak...
Ostatnio zmieniony 20 lis 2010, 15:05 przez iska_bj, łącznie zmieniany 1 raz.
- sosna
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ALF 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
ale navi posiadasz chodzi mi o czytnik? bo jeżeli tak to kwestia map, muszisz je zdobyć i po prostu zainstalowac i cieszyc sie hulającą naviSelezi21 pisze:Witam , właśnie też mam problem bo z tyłu wogóle nie mam żadnej płytki od navi ( bagaznik ) A po wcisnieciu ,,Navi'' na panelu pisze po niemiecku ze navigacja nie jest zainstalowana.. Czy podzielisz/podzielicie sie co robic? Wogole problem rozwiazany u Ciebie?

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Hej,
Chlopaki z tego co mi sie wydaje to wy macie mmi 3g low (basic), jest to system bez NAVI, na niebieskim tle, po wcisnieciu guzika NAVI, pojawi sie komunikat, ze NAVI jest nieaktywne lub niedostepne lub cos takiego. Tez mialem taki system u siebie w A6 z 2009, na szczescie zespol sie bluetooth i dealer od, ktorego kupowalem auto wymienil mi ,nieswiadomie, na inne system MMI z wbudowanmym modulem NAVI i plyta z mapami.
Jesi nie jestescie do konca przekonani do tego co mowie, to wejdzcie w menu i poszukajcie numery wersji oprogramowania, jesli bedziecie mieli tylko jeden to znaczy, ze macie system bez NAVI, jesli dwa to znaczy, ze macie tez NAVI.
Pozdro,
andre20
PS NAVI w bagazniku maja MMI 2 generacji, 3G od 2009 sa w calosci zintegowane w jeden system w schowku pasazera.
Chlopaki z tego co mi sie wydaje to wy macie mmi 3g low (basic), jest to system bez NAVI, na niebieskim tle, po wcisnieciu guzika NAVI, pojawi sie komunikat, ze NAVI jest nieaktywne lub niedostepne lub cos takiego. Tez mialem taki system u siebie w A6 z 2009, na szczescie zespol sie bluetooth i dealer od, ktorego kupowalem auto wymienil mi ,nieswiadomie, na inne system MMI z wbudowanmym modulem NAVI i plyta z mapami.
Jesi nie jestescie do konca przekonani do tego co mowie, to wejdzcie w menu i poszukajcie numery wersji oprogramowania, jesli bedziecie mieli tylko jeden to znaczy, ze macie system bez NAVI, jesli dwa to znaczy, ze macie tez NAVI.
Pozdro,
andre20
PS NAVI w bagazniku maja MMI 2 generacji, 3G od 2009 sa w calosci zintegowane w jeden system w schowku pasazera.