[A6 C5]Czarna A6 Kiszony
Rock dobre rady:) myślę ze te felgi letnie to będę musiał opchnąć i kopić jakieś ładne 18*,
przy 18* obejdzie się bez gleby, co do nadkładek to na samym początku o tym myślałem ale lakiernik mi odradzał malowanie tych nakładek, ale widze że tutaj większość maluje i nic się nie dzieje?
co do szyb to mam dylemat bo lepiej by to wyglądało ale też za dnia jak mam teraz to fajnie się moja skórka prezentuje:)
ale te wszystkie zmiany to chyba dopiero po zimie, jak będzie już okres na letnie oponki to wtedy wszystko zrobię oprócz grilla malowania bo mnie się bardziej podoba srebrna obwódka na czarnym lakierze bo obówdka na światłach mam też srebrne i się fajnie komponuje :evil:
przy 18* obejdzie się bez gleby, co do nadkładek to na samym początku o tym myślałem ale lakiernik mi odradzał malowanie tych nakładek, ale widze że tutaj większość maluje i nic się nie dzieje?
co do szyb to mam dylemat bo lepiej by to wyglądało ale też za dnia jak mam teraz to fajnie się moja skórka prezentuje:)
ale te wszystkie zmiany to chyba dopiero po zimie, jak będzie już okres na letnie oponki to wtedy wszystko zrobię oprócz grilla malowania bo mnie się bardziej podoba srebrna obwódka na czarnym lakierze bo obówdka na światłach mam też srebrne i się fajnie komponuje :evil:
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
kiszony, no już powoli mówisz jak my :D Dokładki to mus! zobaczysz nowe auto po pomalowaniu zaufaj i nic się nie dzieje pod warunkiem, że dobremu fachowcowi to zlecisz
Też myślałem, że gleby nie bedzie trzeba do 18" :oops:
-30mm się i tak przyda
powodzenia w modach na lato sobie już szykuj auto teraz sezon jest na tanie alu i letnie opony szukaj okazji

Też myślałem, że gleby nie bedzie trzeba do 18" :oops:
-30mm się i tak przyda

Mnie przekonaliście
jednak dokładki pójdą w ruch! co do opon i felunków to myślę że też coś wykombinuje
albo jakieś zwidziwiane albo 18 S-line
na jakiś fajnych gumach powinny być ok:) kurcze co do gleby szyb i In-pro to z przyjemnością bym to zrobił ale kasa mnie trzyma bo trzeba zbierać na weselisko :D może kurde się uda zrobić z okolic Krakowa chętnych na objazd weselnych samych a6 :D 8-)
A przy kupnie rok temu sobie powiedziałem że nic nie będe przy tym aucie zmieniał
bo wcześniej miałem ibizę i dużo wniej pozmieniałem to teraz stwierdziłem że tylko jakieś felunie i xenony ale jednak na tym się chyba nie skończy :D

A przy kupnie rok temu sobie powiedziałem że nic nie będe przy tym aucie zmieniał

eeee, obejdzieeeeeeeeeee się musi :D bo bez gleby sie wkur** że nisko a co dopiero z glebą
a co sądzicie o czarno-srebrnych felach :
NP. http://allegro.pl/felgi-18-5x112-audi-v ... 30737.html
pytam bo niewidziałem nigdy czarnej a6 na takich feluniach
a co sądzicie o czarno-srebrnych felach :
NP. http://allegro.pl/felgi-18-5x112-audi-v ... 30737.html
pytam bo niewidziałem nigdy czarnej a6 na takich feluniach
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
kiszony, obecne masz ładniejsze jak te co dales w linku i podróby takie ze aż krzyczą :D
17" na zimówkach
felgi nam i tobie się nie podobają niekt nie powiedział ze nikomu innemu się nie spodobają
Możesz je dobrze sprzedać na allegro komuś opony zostawić na razie i zamienić sie na 17 ładniejsze z niewielką dopłata albo nawet bez
kombinuj kombinuj 
Na 18" -30mm nie jest strasznie
jest akurat
17" na zimówkach

Możesz je dobrze sprzedać na allegro komuś opony zostawić na razie i zamienić sie na 17 ładniejsze z niewielką dopłata albo nawet bez

Na 18" -30mm nie jest strasznie

GranuL, Co do zimówek to mnie nie przekonasz:) , zimówka tylko i wyłącznie te co mam czyli 16* mi poprostu lepiej się na takich jeździ:)
18* to tak jak mówisz pewno S-line plus 30mm:) jak szaleć to szaleć
orientuje się ktoś ile kosztuje polerka/odnowa felg? bo znalazłem S-line ale scharatane z wierzchu i tak się zastanawiam ile by taka polerka wyszła?
.
18* to tak jak mówisz pewno S-line plus 30mm:) jak szaleć to szaleć

orientuje się ktoś ile kosztuje polerka/odnowa felg? bo znalazłem S-line ale scharatane z wierzchu i tak się zastanawiam ile by taka polerka wyszła?

- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
kiszony, no to ci idealnie juz powiem mówie
18" polerka w Gdańsku 70zł za sztukę -polerka całej felgi ale zewnątrz bez wnętrza i zagięć
Coś takiego jak ja mam
Regeneracja w Elblągu 120zł od felgi z piaskowaniem malowaniem itp itd
Właśnie będę się do tego zabierał więc mogę ci śmiało odpowiedzieć
http://www.premiummotocentrum.elblag.com.pl/
18" polerka w Gdańsku 70zł za sztukę -polerka całej felgi ale zewnątrz bez wnętrza i zagięć

Coś takiego jak ja mam
Regeneracja w Elblągu 120zł od felgi z piaskowaniem malowaniem itp itd
Właśnie będę się do tego zabierał więc mogę ci śmiało odpowiedzieć
http://www.premiummotocentrum.elblag.com.pl/
- wujek 2Pac
- Forum Audi A6 / A7