Hej.
Posiadam takowe lusterka boczne. Składanie,rozkładanie jest tylko mozliwe przy włączonym zaplonie. Czy istnieje możliwość ustawienia trybu automatycznego składania,rozkładania podczas zamykania,otwierania pilotem kluczyka?
[A6C6] Elekrycznie składane lusterka
- progressowy
- Forum Audi A6 / A7
[A6C6] Elekrycznie składane lusterka
Było c5 i c6 z motorami 2.4.
Jest O1 1,9tdi
Jest O1 1,9tdi
- progressowy
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Seweryn
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.2 FSI 255KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Tu na forum jest ktos kto sprzedaje moduły do podświetlenia drogi do domu wiec chyba byłby w stanie zaszczepic to tak aby działało
Cześć ekipa.
Naprawy hamulców Audi A6 C5. Zapraszam.

Podepnę się do tematu aby nie zakładać kolejnego.
Mianowicie chodzi mi o lusterka składane elektrycznie/fotochromowe i podświetlane led-ile powinny mieć pinów? Są 5,7,9,11 i 15 pinowe.
Te 15 pin mają ful łącznie z pamięcią foteli a jaka jest różnica pomiędzy 9 a 11?
9 pin występuje w fotochromie(czego w takim razie nie posiada?składania czy podświetlenia?)-myślę że podświetlenia bo do składania potrzebne są 3 piny a podświetlenia tylko 2.
Więc te 11 pinowe mają składanie/fotochrom i podświetlanie?-dobrze myślę?
Mianowicie chodzi mi o lusterka składane elektrycznie/fotochromowe i podświetlane led-ile powinny mieć pinów? Są 5,7,9,11 i 15 pinowe.
Te 15 pin mają ful łącznie z pamięcią foteli a jaka jest różnica pomiędzy 9 a 11?
9 pin występuje w fotochromie(czego w takim razie nie posiada?składania czy podświetlenia?)-myślę że podświetlenia bo do składania potrzebne są 3 piny a podświetlenia tylko 2.
Więc te 11 pinowe mają składanie/fotochrom i podświetlanie?-dobrze myślę?

Mody za przyzwoleniem mojej żonki :