Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] BRA

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 30 paź 2010, 21:30

KMS, panowie no nei przeginajcie tez w druga strone.zakladam to jak mam jechac w dluga trase.przeciez nie bede tego zakaldal na codzien w miescie gdzie nie jezdza piaskarki szybko a komary zdechna zanim doleca do asfaltu od spalin...nie mowie ze mamy zaraz owijac swoje furmanki streczem od kol po dach..ale sa sytuacje kiedy takie cos jest przydatne i tyle.

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7T BEL 265KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: GranuL » 30 paź 2010, 22:06

kolejny raz muszę zgodzić się z tommkomem1 ;) a wy zamiast polemizować na temat jej skuteczności pomóżcie szukać jej albo jak kolega wyżej osób, które mogą ją wykonać.

Awatar użytkownika
Sejacz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Sejacz » 31 paź 2010, 14:12

GranuL pisze:kolejny raz muszę zgodzić się z tommkomem1 ;) a wy zamiast polemizować na temat jej skuteczności pomóżcie szukać jej albo jak kolega wyżej osób, które mogą ją wykonać.
no ja w tygodniu zajade do niego, bo przez telefon to ja nie moglem nigdy sie z nim dogadac :mrgreen:

wiem jedno, na mnie i na kumpla jest "uczulony" bo my zawsze mamy jakies chore pomysly :-P
Obrazek

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 12 lis 2010, 04:01

mam idealną BRę ;) tylko cena zaporowa

http://cgi.ebay.de/Steinschlagschutz-BR ... 3361e202cd

Awatar użytkownika
Sejacz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Sejacz » 12 lis 2010, 17:19

GranuL pisze:mam idealną BRę ;) tylko cena zaporowa

http://cgi.ebay.de/Steinschlagschutz-BR ... 3361e202cd
czy ja wiem czy zaporowa, kumpel powiedzial ze mam zapomniec ze zrobi bo ma inne fuchy, ktore mu sie bardziej oplacaja :-/
Obrazek

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 12 lis 2010, 17:35

znalazłem na allegro robią do a4 i mówią że zrobią mi do a6 ale ciekawe za jaka kasę czekam na odpowiedz ;) jak się wkurzę to kupię tą droższą

RaKo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: RaKo » 12 lis 2010, 17:47

BRA ale wiocha :mrgreen: jak można takie coś zamontować?Ja bym się wstydził z tym wyjechać,może całe auta pod koc na zimę i będziemy bujać ,buhaha.Jak kogoś stać na A6 to i na malowanie maski,10 letnie auto nigdy nie ma idealnej przedniej machy i zderzaka,a pod tym trzęsącym się gównem to już wyobrażam sobie stan lakieru,żenada Panowie.Pamiętam identyczne dyskusje na forum A80 i golfa,no ale jak ktoś jeszcze nie dorósł.........A6 to nie wyścigówka <ok>

Awatar użytkownika
Sejacz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Sejacz » 12 lis 2010, 17:53

RaKo pisze:BRA ale wiocha :mrgreen: jak można takie coś zamontować?Ja bym się wstydził z tym wyjechać,może całe auta pod koc na zimę i będziemy bujać ,buhaha.Jak kogoś stać na A6 to i na malowanie maski,10 letnie auto nigdy nie ma idealnej przedniej machy i zderzaka,a pod tym trzęsącym się gównem to już wyobrażam sobie stan lakieru,żenada Panowie.Pamiętam identyczne dyskusje na forum A80 i golfa,no ale jak ktoś jeszcze nie dorósł.........A6 to nie wyścigówka <ok>
wiekszosc osob zaklada BRE tylko i wylacznie dla wygladu, to taki "element" cult stylu

nie kazdemu to sie podoba, ale o gustach sie nie dyskutuje
Obrazek

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 12 lis 2010, 20:23

RaKo, znowu sie naraze ale mysle ze twoje wypowiedzi wlasnie nie dorosly do tego forum...gownem to mozesz zucac na forum golfa.zbastuj wasc i znajdz granice wyrazania swoich mysli.jesli nei stac cie na cieta i inteligentna riposte na granicy dobrego smaku to nie wypowiadaj sie wogole.....mozesz miec swoje zdanie jednak wyraz je w cywilizowany sposob....ciebie stac na malowanie 10 letniego autka a ja uwazam ze szkoda mojego 17 letniego lakieru na osobnikow ktorzy wala mi piachem na wysokoc pol metra po aucie.uwazasz ze audi a6 jest do lansu..nie mozna go ochraniac...ja wole sie lansowac przez pol roku nieskazitelnym lakierem niz malowanym przodkiem....

Awatar użytkownika
PrZeMo_A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: PrZeMo_A6 » 12 lis 2010, 23:22

adamze27,

Wrzucaj fotki jak to wygląda <ok> <ok>

Pozdrawiam! 8-)
CCCO - przewaga dzięki technice ;)

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 13 lis 2010, 08:59

PrZeMo_A6, dołączam się do prośby

RaKo - jakbyś przeczytał cały temat to byś wiedział, że o gustach się nie gada to 1 a 2 to to, że chcemy tą BRę dla ochrony i przy okazji zastanawiamy się nad tym, że może to fajnie wyglądać jak się dobrze to przy modzi ;) po co siać chaos na forum. Zbędne kłótnie

Awatar użytkownika
Bexa
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Bexa » 13 lis 2010, 11:28

Panowie ale uwazajcie na bre, widzialem ostatnio a4 ktore non stop z tym jeździło i na masce ma teraz długie matowe linie szeroskosci ok 5 cm przez cala maske.

Przy duzych predkosciach nie ma szans zeby sie bra nie dociskala mocno do maski i nie pucowala po lakierze minimalnie sie ruszajac a co za tym idzie w jakims tam procencie to trze.

I absolutnie nie mam nic do wygladu ani gustu, po prostu widzialem i dzieki zaluzeniu tego pokrowca efekt byl zupelnie przeciwny zamiast ochraniac zaszkodzil.
Obrazek

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 13 lis 2010, 15:06

dziękujemy ;) wiem że w dużym stopniu to zależy od materiału i jakości uszycia. Na golfie kiedyś to miałem i nic nie było lakierowi tyle, że jakość skóry była bardzo dobra. Do VW jest tego full więc konkurenci się w tym prześcigają i dlatego można kupić odpowiednio uszyty dobry do naciągnięcia i z dobrego materiału produkt.
A u nas to wychodzi tak, że jak się trafi do audi to jest jedna i wyboru miedzy konkurentami nie ma więc taki producent się aż tak nie wysila.

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 13 lis 2010, 16:12

jak założysz to i walnij koniecznie

rafal100
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tadeusz
Rocznik: 2013
Moje auto: A6 C7
Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: rafal100 » 13 lis 2010, 16:42

tomkom1 pisze:np tutaj http://aukcjewp.wp.pl/listing.php/searc ... category=0
swoja droga fajna sprawa na zime
i znowu sie spotykamy . ale na tym linku nie ma osłonu na a6 . zreszta t osłony są na mniejsza czesc maski . po co ? rozumie na całej powierzchni . hmmmm ........ spodziewam sie wyczrrpującej odpowiedzi od Ciebie <piwo>

[ Dodano: 2010-11-13, 16:45 ]
tomkom1 pisze:KMS, panowie no nei przeginajcie tez w druga strone.zakladam to jak mam jechac w dluga trase.przeciez nie bede tego zakaldal na codzien w miescie gdzie nie jezdza piaskarki szybko a komary zdechna zanim doleca do asfaltu od spalin...nie mowie ze mamy zaraz owijac swoje furmanki streczem od kol po dach..ale sa sytuacje kiedy takie cos jest przydatne i tyle.
w dalszą droge to sie zakłada ? moze chroni to przed odpryskami , ale wiadomo ze odpryski z długiej trasy sa ... na początku dachu gdzie konczy sie czołowa szyba . tam tez zakładamy owe ochronne cos ?? :lol:

[ Dodano: 2010-11-13, 16:49 ]
widziałem to cos na A6 . mysle ze wielu z nas tego by nie kupiło i nie założyło . ale to moje zdanie .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja