witam!
Chciałbym z : zczipować swoją niunie, ale przed tym chciałbym sie dowiedzieć czy znacie jakieś godne polecenia warsztaty we Wrocławiu albo okolic?? Ile to może kosztować i jakie są efekty?? Z góry dziękuję
stosuj tagi
[A6 C5]chiptuning 2.5 tdi 150 km
[A6 C5]chiptuning 2.5 tdi 150 km
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2008, 22:35 przez audifun, łącznie zmieniany 1 raz.
audifun
- Levuss
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
polecam SSerwis masz nie daleko a na prawdę znają się na sprawie i wiem, że do każdego auta podchodzą indywidualnie i wiem, że coś przed chipem wysyłają coś do Niemiec a potem otrzymują odpowiedź, nie za bardzo znam się na tunningu, ale z czystym sumieniem mogę polecić SSerwis
ps. nie wiem kto mi robił chipa, ale po ostatnich logach wychodzi mi grubo ponad 180ps być moze okolice 200ps
ps. nie wiem kto mi robił chipa, ale po ostatnich logach wychodzi mi grubo ponad 180ps być moze okolice 200ps

Termostat--120zł
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
Wałki rozrządu--1500zł
Hydraulika--1200zł
W pełni sprawny V6 Tdi --bezcenny
AUDI WYDATKI DZIęKI TECHNICE
Krzysztof1967 napisal:
. Z tego co mi widomo SSserwis wrzuca gotowce :mrgreen:
Wykresik z hamowni posiadasz na te 207PS
Chyba kolego czarujeszZdecytowanie zgadzam się z Levuus. Sserwis robi doskonałą robotę, mój A6 z fabrycznych 180 ma 207 KM i moment z 375 na 425 Nm. I co najważniejsze podchodzą z softem indywidualnie do każdego samochodu. Koszt od 1000 zł wzwyż.

Wykresik z hamowni posiadasz na te 207PS

Zuzycie paliwa po chipowaniu
Tak przypatruje się dyskusji o chipowaniu i zaczynam się nad tym zastanawiać. Powiedzcie mi ile wiecej takie chipowane auto pali?
Michał - Warszawa