Witam jakie sa kontrolki w zegarze, tam obok co sie świeci akumulator np...
Bo jedna podwiela mi tylko chyba obrecz albo cos i chcialbym wiedziec jaka to najlepiej jak by ktos zapodal zdjecie...z kontrolkami..
Dodam ze auto jest odpalone i tylko to tak lekko podswietla...Mam nadzieje ze widzicie o co chodzi i mi pomozecie;p
[ Dodano: 2010-11-08, 19:32 ]
Dobra wiem ze to airbag tak na 95%:) jeszcze tylko tylko blad usunac
[Audi A6 C5 1.8T] Kontrolki w zegarze?
[Audi A6 C5 1.8T] Kontrolki w zegarze?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
pawelk600 pisze:Tipp-ex, Mam przeczucie, że ktoś w chytry sposób (czarnym markerem) chciał ukryć świecącą się kontrolkę poduszki czyli błąd w sterowniku poduszek.
Dopiero jak powiekszyłem zdjecie to zauważyłem, ze naprawde ktoś zamalował markerem kontrolke :shock: w tym miejscu jest kontrolka AIR BAG
hmmm...to bylo by dziwne ale rano zobacze to na spokojnie lub przyswiece czyms... moze bedzie widac kreski od mazaka..a co sadzisz z ta poduszka uda sie usunac bezproblemowo jutro podjade to zrobie..
[ Dodano: 2010-11-08, 21:53 ]
Ejj no powiem ci ze teraz bylem i w zasadzie widac lekko napis air bag i nie wyglada na zamalowane na 90% ale nie zmienia to faktu za pali sie kontrolka ;/Jutro to zobacze i powiem co pokazal Komputer:) Do jutra

[ Dodano: 2010-11-08, 21:53 ]
Ejj no powiem ci ze teraz bylem i w zasadzie widac lekko napis air bag i nie wyglada na zamalowane na 90% ale nie zmienia to faktu za pali sie kontrolka ;/Jutro to zobacze i powiem co pokazal Komputer:) Do jutra
Auto juz jest cale sprawdzone jedynie tej kontrolki sie dopatrzylem. a po za tym mechanicznie itp jest bardzo ok. no zobaczymy co dzisiaj powiedza. Pozdro
[ Dodano: 2010-11-09, 11:55 ]
Bylem na komputerze ale u innego znajomego on ma w sumie jakiś lipny ten komputer... ale wskazało:
00532 - napiecie zasilania za niski sygnał
65535 - sterownik uszkodzony
:evil: a juz nie chce mi sie mowic nic o tym co zamaskowal kontrolke prawdopodobnie jest cos tam zalozone w zegarze... Bydle
za przeproszeniem eh...
[ Dodano: 2010-11-09, 12:05 ]
Może ktoś miał podobne bledy albo wie mniej wiecej co i jak
[ Dodano: 2010-11-09, 11:55 ]
Bylem na komputerze ale u innego znajomego on ma w sumie jakiś lipny ten komputer... ale wskazało:
00532 - napiecie zasilania za niski sygnał
:evil: a juz nie chce mi sie mowic nic o tym co zamaskowal kontrolke prawdopodobnie jest cos tam zalozone w zegarze... Bydle

[ Dodano: 2010-11-09, 12:05 ]
Może ktoś miał podobne bledy albo wie mniej wiecej co i jak