[A6 C5] Nia działa lampka w schowku.
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
[A6 C5] Nia działa lampka w schowku.
Jak w temacie nie działa mi lampka w schowku.. domyslam się,ze powinna zapalać sie dopiero po otwarciu schowka. Nie działa juz od początku jak kupiłem samochód, sprawdzałem zarówke oraz bezpiecznik i sa ok. Gdzie mam szukać przyczyny?
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Re: [A6 C5] Nia działa lampka w schowku.
U mnie nawet po włączeniu zapłonu sie nie zapalarobert229 pisze:Nie wiem czy tak ma być ale w moim schowku światło dopiero zapala się po włączeniu zapłonuDarek_v6 pisze: domyslam się,ze powinna zapalać sie dopiero po otwarciu schowka.

Przyda sie dla potomnych .
Zdemontowac schowek - 5 srobek . 3 do gory po otwarciu schowaka , dwie na dole po bokach .
Klucz 8.
jest wiazka idaca do swiatla schowka i nog pasazera . u mnie w fatalnym stanie "ciachamy ciachamy ciachamy i sprawdzamy czy na pinach 1,2,3,4 jest prad . jesli tak to wiemy ze padla wiazka ... mozna szukac nowej albo na schrot po dzialajaca , albo zakupic zlaczki i zrobic samemu .
Zdemontowac schowek - 5 srobek . 3 do gory po otwarciu schowaka , dwie na dole po bokach .
Klucz 8.
jest wiazka idaca do swiatla schowka i nog pasazera . u mnie w fatalnym stanie "ciachamy ciachamy ciachamy i sprawdzamy czy na pinach 1,2,3,4 jest prad . jesli tak to wiemy ze padla wiazka ... mozna szukac nowej albo na schrot po dzialajaca , albo zakupic zlaczki i zrobic samemu .