lub jakie szukać aby czytało płyty, bo widze że to jest troche wyższe... czekam na podpowiedzi
 lub jakie szukać aby czytało płyty, bo widze że to jest troche wyższe... czekam na podpowiedziZmiana radia na CD - jakie wybrać
Zmiana radia na CD - jakie wybrać
Witam, mam obecnie standardowo modle Concart czyli bez możliwosci podłączenia nawet zmieniarki, i tutaj moje pytanie cyz da się zamontować model SYMPHONY 2  lub jakie szukać aby czytało płyty, bo widze że to jest troche wyższe... czekam na podpowiedzi
 lub jakie szukać aby czytało płyty, bo widze że to jest troche wyższe... czekam na podpowiedzi

Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 17:19 przez arczi1987, łącznie zmieniany 1 raz.

a o co chodzi z tym fis  możesz mi bardziej wytłumaczyć, jak to sprawdzic ? bo rozumiem że jak nie mam to musze liczyc radio 400 plus ten bus-adapter 200 ... a radia nieoryginalne jak grają lepiej gorzej ? bo kurcze jak mam wydawać 600zł na to radio oryginalne to za tyle to kupuje super radio jakieś alpine lub pioneer
 możesz mi bardziej wytłumaczyć, jak to sprawdzic ? bo rozumiem że jak nie mam to musze liczyc radio 400 plus ten bus-adapter 200 ... a radia nieoryginalne jak grają lepiej gorzej ? bo kurcze jak mam wydawać 600zł na to radio oryginalne to za tyle to kupuje super radio jakieś alpine lub pioneer

możesz mi bardziej wytłumaczyć, jak to sprawdzic ? bo rozumiem że jak nie mam to musze liczyc radio 400 plus ten bus-adapter 200 ... a radia nieoryginalne jak grają lepiej gorzej ? bo kurcze jak mam wydawać 600zł na to radio oryginalne to za tyle to kupuje super radio jakieś alpine lub pioneer

czyli jak najlepiej zrobić aby było dobrze i tanim kosztem
 czyli jak najlepiej zrobić aby było dobrze i tanim kosztem