eee tam, 18 na dobrej glebie fajnie wyglada :mrgreen:tarq pisze:zdecydowanie za małe te 18`do takiej buły jaka jest C5, ja bym tu widział ładne 19`
[A6 C5]Gold A6 by GranuL -SPRZEDANA - ostatnia SESJA!
The Rock, wiem ze masz, sam mam 19`i jeżeli moje Audi się nie sprzeda i nie zmienię go na S4 to na lato tez dostanie 20`
toczyfela musi być
[ Dodano: 2010-11-05, 22:21 ]
GranuL, jak zrobisz downpipe + tipa + program to będziesz miał jakieś 190psów jezeli masz zdrowa serie, bez problemu będzie oblatywal kazde 2.8 :lol:
zawsze można założyć k04-15 + wtryski + fmic i wystroić się na lajcie na 230KM i jakieś 350NM
kultura pracy v6 wiadomo bajka ale efekt doładowania na plecach w turbo benzynie bezcenny :-D

[ Dodano: 2010-11-05, 22:21 ]
GranuL, jak zrobisz downpipe + tipa + program to będziesz miał jakieś 190psów jezeli masz zdrowa serie, bez problemu będzie oblatywal kazde 2.8 :lol:
zawsze można założyć k04-15 + wtryski + fmic i wystroić się na lajcie na 230KM i jakieś 350NM

kultura pracy v6 wiadomo bajka ale efekt doładowania na plecach w turbo benzynie bezcenny :-D
popatrz na fure MAD MAXa onma cos takiego zamontowane w podsufitceGranuL pisze:No i dziś doszedł kolejny gadżet tylko problem jest jego umiejscowienie.
Nie wiem gdzie to jeszcze zamontuje i jak
fele jakos mi sienie widza
ale to pewnie dlatego ze ja mam inna koncepcje na auta a tutaj brakuje gleby przedewszystkim moim zdaniem
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
jak juz pisałem glaba to podstawa i jak fubndusz bedzxie to odrazu leci gleba. Na 19" mnie nie stać
niestety może kiedyś na razie 18" mi styka to i tak lepiej jak 16" tym bardziej, że okazyjnie je wyrwałem
tarq, na początek pójdzie chip i wydech zobaczę kiedy mi się znudzi to wtedy moze coś do 200kucy zrobię nie więcej bo szkoda sprzęgła i skrzyni

tarq, na początek pójdzie chip i wydech zobaczę kiedy mi się znudzi to wtedy moze coś do 200kucy zrobię nie więcej bo szkoda sprzęgła i skrzyni
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Kontakt:
bartek915, felgi mnie kosztowały tyle co nic bo zamieniłem sie z Tomkom1 na moje ori bo te S-line trzeba odnowić troche także dogadaliśmy sie i jesteśmy zadowoleni.
egoonn, Nie nie jeszcze 20" tak szybko nie przyjdą myślałem o nich ale co z tego, ze je kupie jak na opony juz nie będzie siana opona droższa jak felga :D
tarq, 190kucy na początek wystarczy na pewno ;D za to zabieram się w styczniu z nowym rokiem
Fotki za dnia tak jak chcieliście :-D
niestety ale pogada już nie pozwala za bardzo na ładne zdjęcia
egoonn, Nie nie jeszcze 20" tak szybko nie przyjdą myślałem o nich ale co z tego, ze je kupie jak na opony juz nie będzie siana opona droższa jak felga :D
tarq, 190kucy na początek wystarczy na pewno ;D za to zabieram się w styczniu z nowym rokiem

Fotki za dnia tak jak chcieliście :-D
niestety ale pogada już nie pozwala za bardzo na ładne zdjęcia

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
A masz jakies inne koła na zime? jesli tak to masz na polerke jakies 4-5 miesiecy wiec powinienes dac rade 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237