Ja potrzebuje metra by czuć się bezpiecznie

PS.
Tak właśnie mi sie zdawało ,że każdy ma ten system jednak w salonie mówią ,że nie :?:
Mniejsza o to cieszmy się ,że my mamy

Optycznie będzie wyglądało lepiej.. Bo opona będzie miała mniejszy profil, więc felga będzie sie wydawała większa...vacos pisze:dodatkowo komfort będzie niższy niż na 225/50/17 i optycznie będzie to gorzej wyglądało (mniejsze koło)
ÂŚmiało zakładajRabel3 pisze: Czyli można założyć![]()
Mam siedemnstastki w Twoim wzorze i nie mamy do siebie daleko. Jezdza na moim A4, zmienilem auto na A6 i wydaje mi sie ze na taka bude 17 to malo. Przymierze i jak bedzie rzeczywiscie malo to chetnie bym sie wymienil. Niestety sa obdrapane i ja mam FWD, rozne opony na przedniej i tylnej osi.Seravok pisze:Używając skali Lamii Reno z Sexmisji po wymianie kół z oponami letnimi 18" na zimowe 16" zadowolenie +10, komfort jazdy + 7 ,wizualizacja auta- 5. Lekko wzrosła głośność opon no bo zimowe ale przestałem zapierać się o kierownice na koleinach,samochód stał się bardziej miękki a przez to bardziej komfortowy i co najważniejsze wjazd w dziurę nie powoduję już takiego hałasu.Wygląd znacznie się pogorszył.Na 18" prezentował się drapieżnie,na 16" wygląda jak mięśniak na chudych nóżkach. Ale cóż, dopóki nie poprawi się jakość dróg w mojej okolicy ja wybieram komfort i chce jeździć na 16,góra na 17".
W związku z tym gdyby któryś z grupowiczów chciał się zamienić na inne oryginalne felgi AUDI o wielkości 17" proszę o propozycje.Najlepiej ten sam wzór.Na felgach mam opony Pirelli P Zero.Jeszcze jeden sezon spokojnie się na nich przejedzie
Letnie opony mam 245/40/18 a zimowe 225/55/16
[url=http://images45.fotosik.pl/352/2efd2ae789c6c35bmed.jpg]Obrazek[/URL]
stifii pisze:Optycznie będzie wyglądało lepiej.. Bo opona będzie miała mniejszy profil, więc felga będzie sie wydawała większa...vacos pisze:dodatkowo komfort będzie niższy niż na 225/50/17 i optycznie będzie to gorzej wyglądało (mniejsze koło)
Przerabiane w kilku samochodach przy róznych rozmiarach
ÂŚmiało zakładajRabel3 pisze: Czyli można założyć![]()