Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5]Adapter ISO

Car Audio
ODPOWIEDZ
Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

[A6 C5]Adapter ISO

Post autor: Robtoy » 03 lis 2010, 22:08

Witam
Koledzy mam powazny problem,a mianowicie potrzebuje zmienic radyjko z orginalnego Blaupunkta na cos nowszego.W aucie caly system audio jest blaupunkta,auto jest z poczatku 2000r .I tu zaczynaja sie schody,bo zeby podlaczyc inny sprzet potrzebuje dokupic jakis (adapter,przejsciowke na ISO)bo bez tej czesci po podlaczeniu innego sprzetu gra tylko przod,a sobwofer i tylnie glosniki nie.
Najgorsze jest to ze ja mieszkam w norwegii i tu jest ogromny poroblem zeby dostac taka czesc jak potrzeba a tym bardziej ze tych przejsciowek jest cala masa i niewiem,ktora jest dobra pod moje auto.
I w tym miejscu wlasnie mam do was ogromna prosbe,a mianowicie chodzi mi o to by ,ktos z was,kto przerabial ten temat i ma wiedze w tym temacie wyslal mi zdiecie i numer tego wlasnie adaptera iso,ktory bedzie pasowal do mojego auta.
prosze niepiszcze ze to juz bylo czy zebym uzyl szukajki bo przeczytalem juz wszystko co jest na forum i trudno mi jest jednoznacznie ztwierdzic ze z cala pewnoscia potrzebuje ten czy inny adapter iso.I dlatego wlasnie zalozylem ten temat by ktos z was krotko i na temat napisal mi poprostu np.(sluchaj ziomus do twego wozu nadaje sie najlepiej tylko ten{zdiecie i numer})
bede naprawde wdzieczny kazdemu kto potraktuje moja prosbe serio i w sposob maxymalnie prosty napisze mi co dokladnie jest mi potrzebne.
z gory wszystkim powaznym i zyczliwym klubowiczom dziekuje za pomoc i pozdrawiam

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 03 lis 2010, 22:41

gembas, dzieki za podpowiedzenie mi alternatywnego rozwiazania,ale ja niechce montowac ori sprzeta bo z calej gamy roznych firm car audio bez problemu dopasuje sobie sprzet,ktory bedzie mi odpowiadal pod wzgledem funkcjonalnosci,parametrow a przytym ladnie stylistycznie pasowal pod wnetrze auta tylko najpierw musze miec ten niezczesny ISO adapter i to jest moj jedyny problem jaki najpierw musze ogarnac.

Simrider
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Simrider » 04 lis 2010, 09:38

Do sedana 1998 założyłem alpine CDE-9882Ri zamiast chorus.Musiałem dokupić
http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6-a8-tt-t ... 69252.html żeby grały tylne głośniki i http://allegro.pl/separator-antenowy-vw ... 16412.html żeby radio dobrze odbierało

Robtoy
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Robtoy » 04 lis 2010, 19:49

Simrider, dzieki za konkretna i zeczowa odpowiedz.
wczoraj przegladalem alegro i wlasnie zwrocilem uwage na dokladnie ten sam,ktory mi pokazales bo logicznie wygladal mi na najbardziej odpowiedni pod wzgledem zlaczy.
Super ze podpowiedziales mi jeszcze o separatoze antenowym.
a moglbys moze jeszcze napisac jaki masz system audio?
A tak nawiasem dodam ze podczas moich wczorajszych poszukiwan na allegro zastanawialem sie jeszcze nad czyms takim Obrazek
ciekawe?moze ktos sie jakos do tego ustosunkuje jeszcze

Simrider
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Simrider » 05 lis 2010, 08:50

Mam nie bose.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja