[A6 C5]Gold A6 by GranuL -SPRZEDANA - ostatnia SESJA!
Siemanko. Chciałem Ci pogratulować furki. Zmiany oczywiście na duży +. Przewalilem Twój temat od deski do deski, i powiem Ci że na poczatku miałeś niezły zamęt z rozrządem, i naklejkami :P Ni eobraź się ale dorbze zrobiłeś że zdjąłeś naklejkę S6. Przerost formy nad treścią. Ogólnie ja bym tylko żałował że nie quattro i nie jakieś V6 pod maską:P. Pozdraiwam i życze bezawaryjnej jazdy;)
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
--RaDeK--, dziękuję nawet nie wiesz ile radości sprawiają mi takie słowa zwłaszcza jak już przypomniałeś mi o tej historii z rozrządem bo już auto prawie bym sprzedał i teraz bym żałował. V6 hymm.. też bym chciał ale z Niemiec nie opłaca się silników większych niż 2litry a padłą okazja i dlatego trafił się z takim silnikiem. Ogółem to chciałem 2.7Bi turbo :D ale w Polsce auta nie kupię przez długi czas chyba że będzie mnie stać na takie 4-5letnie to wtedy z salonu z rozliczenia po gruntownym sprawdzeniu. Bo 10latka to w Polsce 99% bite
To nie 1-wsze auto z Niemcowni i naprawdę jak się przestrzega paru zasad i nie da się nabrać to warto tam kupować. 1 auto akurat moje 1-wsze było porażką i musiałem sprzedać za grosze ale dzięki temu nauczyłem się już sztuki zakupu - no i w połączeniu z tym forum i wspaniałymi ludźmi można wiele.
molni89, tak tak były i takie wersje ale nie pisałem o tym żeby koledze nie pogmatwać mocniej :D

To nie 1-wsze auto z Niemcowni i naprawdę jak się przestrzega paru zasad i nie da się nabrać to warto tam kupować. 1 auto akurat moje 1-wsze było porażką i musiałem sprzedać za grosze ale dzięki temu nauczyłem się już sztuki zakupu - no i w połączeniu z tym forum i wspaniałymi ludźmi można wiele.
molni89, tak tak były i takie wersje ale nie pisałem o tym żeby koledze nie pogmatwać mocniej :D
hehe 2.7 BIT skąd ja to znam, tylko że byłem na tyle głupi (albo rozsądny) bo przeraziłem sie kosztów utrzymania. Co do zmiany auta to też nie zmienię prędko, bo jesli uporam się z trzema problemami(a z moją upartością to się uporam) to będzie cud, miód i orzeszki;)GranuL pisze:--RaDeK--, dziękuję nawet nie wiesz ile radości sprawiają mi takie słowa zwłaszcza jak już przypomniałeś mi o tej historii z rozrządem bo już auto prawie bym sprzedał i teraz bym żałował. V6 hymm.. też bym chciał ale z Niemiec nie opłaca się silników większych niż 2litry a padłą okazja i dlatego trafił się z takim silnikiem. Ogółem to chciałem 2.7Bi turbo :D ale w Polsce auta nie kupię przez długi czas chyba że będzie mnie stać na takie 4-5letnie to wtedy z salonu z rozliczenia po gruntownym sprawdzeniu. Bo 10latka to w Polsce 99% bite![]()
A co do Twojego 1.8T to dobrze że uporałeś się z tymi paprakami (ja nieestety nie do końca) i Twój silniczek można bardzo ładnie podkręcić. mojej V-ki niestety nie:P ale i tak jestem bardzo szczześliwy, ze jak odpalam, to pod maską rozlega się symfonia 6 garów:)
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
--RaDeK--, dziś jechałem v6 2.8 i kurcze brakuje mi tego luzu tego swobodnego przyspieszenia z niskich obrotów ;D ale nie można mieć wszystkiego.
Ja swoja chce podkręcić maks do 190koni nie więcej czyli w granicach rozsądku. Bo nie oszukujmy się ale już mi mało mocy :D
A takich mechaników papraków to ostro z nimi nie oszczędzać! Bierz się za nich też ostro.
Ja swoja chce podkręcić maks do 190koni nie więcej czyli w granicach rozsądku. Bo nie oszukujmy się ale już mi mało mocy :D
A takich mechaników papraków to ostro z nimi nie oszczędzać! Bierz się za nich też ostro.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ernesto
- Rocznik: 1998
- Silnik: 1.8T APU 150KM
- Napęd: FWD
- Kontakt:
nie przestaniesz jednak zaskakiwać :-P :lol:
Ostatnio zmieniony 03 lis 2010, 10:37 przez egoonn, łącznie zmieniany 1 raz.
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
egoonn, sam siebie zaskakuje
no i dziś nareszcie przywitałem felgi s-line 18" jest pięknie dziękuję Tomkom1 za cierpliwość i za pomoc piwko u mnie masz na zlocie
Felgi sobie tylko pomaluję i będzie klasa
Byłem dziś dowiedzieć sie ciekawostek na temat renowacji felg i umówiłem sie na poniedziałek za tydzień na regenerację czyli za 2-3tygodnie będę cieszyć się nowym wyglądem felg

no i dziś nareszcie przywitałem felgi s-line 18" jest pięknie dziękuję Tomkom1 za cierpliwość i za pomoc piwko u mnie masz na zlocie

Felgi sobie tylko pomaluję i będzie klasa

Byłem dziś dowiedzieć sie ciekawostek na temat renowacji felg i umówiłem sie na poniedziałek za tydzień na regenerację czyli za 2-3tygodnie będę cieszyć się nowym wyglądem felg

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jarek
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
Felga lux tylko teraz az prosi sie o jakas glebe bo ile na 16' to jakos wygląda to na 18' przerwa miedzy blotnikiem a kołem robi sie duuza. Zobacz jak moja a6 stoi teraz na glebie
Wrzuc jakies foto za dnia 

Audi a6 c5 2000r 2.5TDI 180KM - post451237.html#p451237