widziałem dziś jedną A6-tke i przyznam że ładnie to wygladało

pozdrawiam
ja moge sie podytac znajomego tapicera , bo mi kiedys do sejka uszyl za 60 zeta :mrgreen:GranuL pisze:tomkom1, dobrze mówisz. Ogółem to się te BRY przyjęły do Golfów i VW jako taki "tuning" ale naprawdę w praktyce to fajna sprawa tylko jak już pisałem ciężko to dostać u nas w PL . Na golf3.pl to oni mają BRY nawet forumowskie na zamówienie szyte ;D może i nam by na zamówienie uszyli tylko za jaki hajs ciekawe
zapytac moge, ale nie obiecuje ze sie tego podejmie, bo wiem ze nie lubi takich rzeczy robicGranuL pisze:to niech zrobi do naszych a6 tylko uwaga bo my czyli ty i ja mamy przed liftem klapę to lekko sie różni, właśnie je chce zby wyglądał ta bra tak jak te a4 ma ale tylko góra bez dołu. i żeby była w kształcie paraboli takiej a nie tak daleko pod szybę :D
tak jak ta na dole tylko żeby była jednolita bo widać ze gość na klapie ma założona i na grill(obwódkę )już 2 część a ja bym wolał jednolicie jak na a4 jest
Obrazek
no tak, chroni przed odpryskami, ale syf ktory sie pod nia dostaje troche rusuje jaklezmer pisze:Na pewno taka rzecz chroni przed odpryskami i w tym sensie jest przydatna... ale dla mnie takie zabiegi to cos jak trzymanie telefonu przez 2 lata w folii zeby byl ladny jak juz sie go z niej wyjmie... ale ze przez 2 lata wygladal ch...wo to juz szczegol