[100 C4] brzęczyk wariuje
[100 C4] brzęczyk wariuje
Witam, ostatnio zdarzyła mi sie dziwna rzecz , otóż spokojnie sobie jadąc nagle usłyszałem brzęczenie dobywające sie jakby zza wyłącznika awaryjnych , dżwięk był nieco inny niż tego od świateł więc błyskawicznie wyłączyłem samochód, następnie znów probowąłem włączyc i dalej brzęczało , miałem już niezłego stracha ale zablokowałem parking podziemny więc musiałem wyjechac , po chwili dopiero zauważyłem co sie stało.
Brzęczenie włączało sie tylko wtedy gdy włączałem prawy kierunkowskaz :shock: , akurat skręcałem w prawo więc troche wku... olałem to i po kilkunastu sekundach brzęczenia sam sie uspokoił, kilka dni później sytuacja powtórzyła sie. Póki co jest spokój ale ciekaw jestem co to mogło byc i czym spowodowane . Czy ktoś z tutaj zgromadzonych miał podobną sytuacje , co to może byc??
pozdrawiam
Brzęczenie włączało sie tylko wtedy gdy włączałem prawy kierunkowskaz :shock: , akurat skręcałem w prawo więc troche wku... olałem to i po kilkunastu sekundach brzęczenia sam sie uspokoił, kilka dni później sytuacja powtórzyła sie. Póki co jest spokój ale ciekaw jestem co to mogło byc i czym spowodowane . Czy ktoś z tutaj zgromadzonych miał podobną sytuacje , co to może byc??
pozdrawiam