hehe bryku104, widzę że w Nasielsku obie audiczki (i Twoja i moja) wymagają wymiany. U od tygodnia też piszczy przy gaszeniu silnika...
Trzeba robić..
[A6 C4 2,5 tdi 115] poslizg paska przy gaszeniu silnika
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Tak, ale chodziło o rolkę.krzysiekjx1 pisze:ten co jest na zdjęciu to stabilus a nie febirobak26 pisze:Febi bryku104, i naprawdę w dobrym stanie.
Gdybym wcześniej nie kupił nowych gratów to te by śmigały.
U mnie wyszło, że jest gorzej :evil: W sobotę po demontażu okazało się że element napinacza jest ułamany, ale ślad pęknięcia nie jest świeży. Wychodzi, że trzeba będzie cały napinacz zakupić. Tłumik drgań (amortyzatorek) jest suchy, wydaje mi się, że jest ok.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Witam
Koledzy czy posiada ktos moze jakies namiary skad mozna zdobyc oryginalna cala podstawę do napinacza paska do AEL ? U mnie niestety tez jest pekniety no i piszczy ze nie da rady juz tego sluchac. Dzwoniłem dzis do kolesia co na ALLEDROGO sie wystawia niestety tylko wersja bez tłumika drgać od 100 i twierdzi ze nigdzie nie mozna tego kupic.
Pozdrawiam
Koledzy czy posiada ktos moze jakies namiary skad mozna zdobyc oryginalna cala podstawę do napinacza paska do AEL ? U mnie niestety tez jest pekniety no i piszczy ze nie da rady juz tego sluchac. Dzwoniłem dzis do kolesia co na ALLEDROGO sie wystawia niestety tylko wersja bez tłumika drgać od 100 i twierdzi ze nigdzie nie mozna tego kupic.
Pozdrawiam