Witam.
Mam autko od pół roku i dopiero dzisiaj zauważyłem, ze przy przekręcaniu kluczyka nie zapala mi się kontrolka immobilaisera :shock: Czy mogła się poprostu przepalić???
[A6 C5] kontrolka immobilisera
- Darek_v6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Darek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI AKE 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Dzieki censored dzisiaj wskoczyłem do sklepu i kupiłem takie żaróweczki, ale po rozebraniu licznika pojawił sie problim..- w moim liczniku nie ma kontrolki immobilaisera :shock: Takie żaróweczki jak kupiłem sa w liczniku tylko 3 -od świateł długich, od CHECK i od ESP ale w tym miejscu nie było ,bo nie posiadam ESP... a pozostałe podswietlenia to diody. Czy to możliwe, że nie mam immo??? Dodam, że mam wersje amerykańska.censored pisze:1.2W 12V są 1.1W też mogą być ale są deko słabsze z założenia miały być do podświetlenia a do kontrolek te 1.2W Teraz kwestia tylko oprawki lub jej braku i to musi ustalić sprzedawca. Poproś żeby poszukał po schematach-mają je w komputerach, mi znajomy który prowadzi sklep powiedział że wszystko można znaleźć, kwestia tylko chęci. Poco masz rozkręcać deskę 2razy żeby wyjąć żarówkę i jechać do sklepu. Może ci co mają jakieś foty albo nr tych żarówek pomogą.
PS kup kilka na zapas