Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5]Gold A6 by GranuL -SPRZEDANA - ostatnia SESJA!

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
molni89
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: molni89 » 13 paź 2010, 16:53

auto pięknieje z dnia na dzień <ok> lampy led super się prezentują. Felgi jedne z lepszych wzorów jakie można sobie do a6 zamontować <ok> piękne auto

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.7T BEL 265KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: GranuL » 13 paź 2010, 17:19

dziękuję ślicznie staram się aby auto wyglądało niedługo dam foty z tego jak wyszły szybki. Wszystko bym chciał najlepiej od razu ale tak się nie da :D i tak całą wypłatę miesiąc w miesiąc zostawiam na auto :D

Awatar użytkownika
mirrson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mirrson » 14 paź 2010, 14:09

No no Granul widac ze kasy to pompujesz w auto mam nadzieje ze mi sie to z czasem tez uda ale narazie $$$ są na inne cele

Pzdr MiRSoN
MiRSoN

P.L.A.N.Y.

LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 14 paź 2010, 15:46

mirrson, No wiem jak to jest z tą kasą ;) pół roku nie pompowałem bo miałem niepotrzebne wydatki teraz w końcu go troszkę zrobić ;)

censored, Zdjęcia będą już jutro ;) Filmu z grania głośników nie wiem czy jest sens robić bo nie mam tak profesjonalnego sprzętu do nagrywania dźwięku ;) ale podzielę się wrażeniami jak to gra ;P

Awatar użytkownika
mirrson
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mirrson » 14 paź 2010, 18:51

oki Granul czekamy na ja planuje jakies mody na przyszly rok
MiRSoN

P.L.A.N.Y.

LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 14 paź 2010, 22:12

Na przyszły rok ;) to też widzę, że się związujesz z audiczka na jakiś czas dłuższy.

Bo ja miałem w planach po 2latach sprzedać ale zakochałem się i nie wiem czy dojdzie do tego ;)

The Rock

Post autor: The Rock » 14 paź 2010, 22:19

GranuL, Wygląda na to ze mamy podobne gusta :mrgreen:

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 15 paź 2010, 14:23

The Rock, się wie ;) ja już się gleby nie mogę doczekać :mrgreen:

[ Szybki: 2010-10-15, 16:41 ]

Foty na szybkiego robione bo miałem niecałe 10 minut by dojechać do jednostki na służbę :lol:

Oczywiście wpadną jakieś foty ładniejsze jak tylko pogoda jutro albo po jutrze pozwoli.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Na żywo o wiele lepiej to wygląda bo one pod innym kontem wyglądają co rusz troszkę inaczej dzięki czemu mam nadziej psy tak się nie będą czepiać i mnie szybko nie szczapią :D

Foty wytęsknionych głośniczków

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 16 paź 2010, 03:43 przez GranuL, łącznie zmieniany 3 razy.

aneczka00
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: aneczka00 » 15 paź 2010, 22:31

Noo Granul postarałeś się z tą swoją audiczką, mody świetne, a wręcz idealne <ok> ledy prezentuja się extra, pomalowana nabrała jeszcze większej klasy i luksusu, szybki tez rewelka! pięknieje z dnia na dzień ;-) Felgi też będa konkret :!: Całościowo :arrow: Rewelka!

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 16 paź 2010, 02:53

aneczka00 pisze:Noo Granul postarałeś się z tą swoją audiczką, mody świetne, a wręcz idealne <ok> ledy prezentuja się extra, pomalowana nabrała jeszcze większej klasy i luksusu, szybki tez rewelka! pięknieje z dnia na dzień ;-) Felgi też będa konkret :!: Całościowo :arrow: Rewelka!

Serce się cieszy gdy słyszę owe komentarze ;) Dziękuję

A więc powiem tak:

Moje odczucia:

&#8226; Odnośnie szyb - jestem cholernie zadowolony z roboty jak i z samych szyb wspaniale się jeździ w słoneczne dni. ÂŚwiatło mnie tak nie oślepia a i w środku jest tak "przytulnie" hehe nie wiem jak to opisać ale z przednimi szybkami choć nie są strasznie mocno ściemnione to komfort jest nieziemski naprawdę. Polecam każdemu. Piszmy petycje o nowelizacje ustawy na zalegalizowanie przyciemniania przednich szyb!

&#8226; Głośniki - nie będę ich męczył na razie basem ani za dużą głośnością niech się rozgrzeją ;)
Moje wrażenia takie jakie chciałem pod wzmacniaczem i kondensatorem mam odpowiednia moc dla nich jak i one się idealnie odwdzięczają jakością i siłą grania. Dzięki dystansom, które jednak da się znaleźć i zamówić na specjalne życzenie (tak było w moim przypadku) to z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że spełniły swoje zadanie. Boczki nie rezonansują i nie trzeszczą no może rzadko coś tam od basu się przedostanie ale to dlatego, że w chwili obecnej nie mam w ogóle wygłuszenia bo będzie jak już mówiłem z czasem profesjonalnie wszystko wygłuszane.
Krótko mówiąc na samych dystansach już można cieszyć się nawet przyzwoitym basem i jakością dźwięku.

&#8226; Małe modernizacje - to wyszły w końcu nowe "zwężki" do radia. Nie mam już tego okrągłego badziewia a ładne w kolorze plastików nie wyróżniające się kolorem płaskie zwężki w kształcie ramki i dzięki temu nic nie lata nie trzeszczy i sztywno się ładnie i pięknie prezentuje. Dzięki temu wygląda radyjko całe jak by było seryjne.

&#8226; Dodatki- skoro audiofilskie w miarę głośniki to i nie mogło zabraknąć nowych kabli i czinczy wyższej klasy
jak i filtra dolnoprzepustowego itp..

Filmik z grania głośników
- tak na spokojnie, nie usłyszy się tego efektu ale chociaż zobaczycie radyjko jak teraz wygląda i te obok niego zwężki jakie ładne :mrgreen:

[youtube][/youtube][/youtube]

Awatar użytkownika
Mlodyrzeszow
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk
Rocznik: 2001
Moje auto: S6 C5
Silnik: 3.0T CREH 340KM
Skrzynia: Multitronic
Kontakt:

Post autor: Mlodyrzeszow » 16 paź 2010, 03:52

To mi sie podoba lubie ludzi ktorzy wiedza co chca powiedz mi kolego gdzie mozna dostac dystanse do glosnikow 16 i jaka to jest kasa do przednich drzwi jak mozesz bo mam cale caraudio tylko trzeba mi weny twurczej aby zaczac

Oxygen
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Oxygen » 16 paź 2010, 09:34

GranuL jaki koszt przyciemniania szyb ?

Awatar użytkownika
smutaz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: smutaz » 16 paź 2010, 13:14

ÂŁadnie przyciemnione ja w swojej tez mam wszystkie szybki nawet juz raz mnie psiarnia powineła do kontroli za przekroczenie predkości to nie przyuwazyli bo otworzyłem do końcxa przednia szybe i jakos sie upiekło:) Mam do ciebie pytanie jakiej wielkości to są głośniki bo ja mam w domu z poprzedniego auta hertz esk 165 uzywałem je 3 miesiace a teraz leza i gniją a moze dało by rade z nich użytek zrobić bo fajnie cykały:)
usunieto pkt 29 regulaminu

Awatar użytkownika
GranuL
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: GranuL » 16 paź 2010, 14:06

smutaz pisze:Mam do ciebie pytanie jakiej wielkości to są głośniki bo ja mam w domu z poprzedniego auta hertz esk 165 używałem je 3 miesiące a teraz leżą i gniją a moze dało by rade z nich użytek zrobić bo fajnie cykały:)
smutaz, oczywiście głośniki będą pasować i będą przyzwoicie grać Herce też są dobrą marką ;)

Oxygen, 550zł w Autoradexie w Elblągu.

Mlodyrzeszow, Dystanse to akurat są z plastiku wyglądają inaczej jak te z MDFu grube . U nas w audiczkach to one są takie cienkie coś podobnego do takich ja na allegro są do a4. Nie mam kurcze zdjęcia właśnie ze środka. Ja za nie zapłaciłem 25zł za jeden komplet.Mogę podjechać do autoradexu i spytać się skąd je zamówili i jak dokładnie się zwą.

Dziękuję wam ślicznie za miłe komentarze.

The Rock

Post autor: The Rock » 16 paź 2010, 16:24

ÂŁadnie gra ładnie ja tez bede montował nowy sprzet dam znać i fotki powrzucam tą glebe musisz robic bo wygląda jak terenówka ale spoko moja też tak wyglądała <ok> Szybki pierwsza klasa chyba odcień podobny do mojego :-P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A jakie Granul bedziesz kupował to zawieszenie ja mam gwinta i jestem mega zadowolony

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja