a moze czas pomyslec o zimie ....moze jakis kulig ? <mikołaj>
[ Dodano: 2010-10-08, 15:54 ]
rok juz mam moją A6 ( żona mówi ze to jej :roll: ) od tamtej pory żadnych wiekszych przeróbek ani doróbek nie robiłem . Kolega ( świetny magik z forum ) założył mi zegary z pełnym fisem . Teraz namawia mnie do tempomatu . Miesiąc temu całe zawieszenie wymienione ( sprężyny i amory zostały ) . zawieszenie 1BE . srodek zwykły jak w kazdym audi . Ale ta zwykłosc mi sie podoba i dlatego to moje kolejne auto tej marki .
Witam. Samochodzik bardzo fajny. Kolor nadwozia oraz fele na lato masz takie same jak ja. Mam pytanie odnośnie licznika tzn. kto na foru specializuje się w przekładkach, kto to Tobie robił- ja mam chrapkę na zaadoptowanie licznika po lifcie z pełnym fisem. Będe wdzieczny za namiar do gościa. A czy planujesz jakieś mody, zmiany w wyglądzie auta?
tak tak . golas w srodku bo jak wiadomo te modele z silnikami 1.9 nie zawsze miały wyposażenie ponad stan . nawt zegarów z pełnym fisem nie było . jedyny plus to , to ze instalacje do niektórych dodatków są orginalne i tylko podłaczac . ( tak zrobiłem z zegarami ) .