Nie to żebym chwalił swój kolor ale niesamowicie te lampy wyglądają pod tym kolorem. Przekonałem się dziś. Chyba jeden z bardziej pasujących bo nie mówię już o czarnym niebieskim czy srebrnym bo to to już w ogóle super.
Teraz tylko szybki przyjdą za tydzień no 2 bo oddaje w poniedziałek auto do konserwacji zamków i ślizgaczów szyb. Bo w zimę miałem z tym problemy.
Jak się uda to 18" S-line na Listopad.
No widze kawał pięknej roboty Co chwila jakies nowe mody. Ja tez lampy brałem u tego samego kolesia. Pozatym identyko jest teraz jak moja tylko kolor inny hah :mrgreen: PS lampy robia swoje.
Bedziesz brał obudowy lusterek in pro od niego? Ja sie zastanawiam nad nimi bo mysle ze na moim czarnym kolorze by sie ładnie prezentowały a u Ciebie mogą troche ginąć.. Ale z drugiej strony MISIEK_A6, ma takie i są bardzo ok
Misiek_a6 ma i ja też właśnie sobie podglądałem go dziś i stwierdzam, że będą pasować nawet konkretnie. Choć jeżeli o lusterka chodzi Chromy to najpiękniej na czarnym wyglądają U Ciebie też zrobią robotę
MISIEK_A6, nie widzę w ogóle różnicy miedzy poliftowa a przed liftowa blenda a ta co mama jest fajna i wydaje mi sie ze pasuje idealnie. No nie wiem sam bynajmniej tak mi się wydaje. Jak będę zmieniać blendę to raczej tylko na
USA :D
Zaczaiłem się na wymianę konsoli na 2-din ale jak zobaczyłem ceny za chłam używany na allegro to się rozmyśliłem :lol:
GranuL, poliftowa jest czarna i kolor tych lamp przeciwmglowych jest taki sam jak ledów, a w starej masz szarą blende i takie ciemne czerwone lampki różni sie diametralnie
Ja wyrwałem konsole 2DIN kompletną za 500zł zdarzają sie nie raz okazjię
No nad blendą się jednak zastanowię chyba bo jest w tym jednak trochę uroku a na konsolę będę patrzył co jakiś czas. Jak na razie to sam panel do klimatronicka 400zł i to takie gówno porysowane, że szok.A ja jestem pedantem to raz a dwa moje wnętrze jest w stanie takim jak z salony prawie więc szkoda mi byle gówna wsadzać porysowanego ale będę szukać bo podoba mi się patent jaki masz z ekranem dotykowym
The Rock, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wiesz co Ci powiem na listopad takie zakładam właśnie :D
Dziękuję za miłe posty i że się wam podoba
A tu mała sesja ze względu na ostatnie podrygi ładnej pogody.
Moje 2 ÂŚwiaty :oops:
[ Dodano: 2010-10-12, 16:38 ]
Dziś auto dostało nowe dodatki czyli kolejna a zmiana głośników na u-Dimension EL-6 Comp już bardziej audiofilskie głośniki oczywiście 2 komplety + kondensator Montaż za tydzień razem z Przyciemnianiem szybek
A za miesiąc może 2 konkretne już wygłuszenie nie to co teraz było :D
Ostatnio zmieniony 31 paź 2010, 18:11 przez GranuL, łącznie zmieniany 1 raz.