Niedawno zostalem nowym wlascicielem tej 6. Poprzednio jezdzila wlasnie w Parczowie a jeszcze wczesniej w konstancinie, wiec moze znajdzie sie pierwszy wlasciciel.
Moje pierwsze autko ktore nalezy tylko do mnie......
Jesli chodzi o wyposazenie to brakuje mu tylko webasta....
Przod:
Prawy Bok:
Tyl:
Prawy Bok:
Zrobilem na szybko pare fotek. Zrobie wiecej to wrzuce nastepne......
Autko juz przerejestrowane wiec pozwolilem sobie wstawic razem z tablicami.
Kolego auto z moich stron.Popraw nazwe miasta. Ona jezdziła w Parczewie woj lubelskie ...wiecej nic nie moge o niej napisac bo znam ja tylko z widzenia
Czy mocno ja katowano hmm Mniej wiesz lepiej śpisz :mrgreen: Nie oszukujmy się nie jest to tico z gazem.Ja tylko widziałem jak sobie pomykała po okolicach.Nie wiem jak była użytkowana miejmy nadzieje ze dbano o nia i nie zamulili tego potwora
Jako że Pan Santo ktory modyfikuje swoje auto byl czesto nawiedzany moja osoba natchnał mnie na pomysł przeszczepu Serduszka, głowki, kregosłupa, nóżek, mózgu z bardziej wypasionej wersji :P
Prace trwaja już ponad miesiac ale dopiero teraz mam chwilke na to aby usiaść na forum.
Wszystko zaczelo sie jak samochod zaczal lapac mi temperature podjechalem do znajomego okazalo sie ze głowica. Naprawa miala kosztowac okolo 9tysi. Wiec pomyslalem ze spelnie swoje amerykanskie sny i wsadze sobie bi-tki pod maske.
Jak narazie prace nad przeszczepem stoja w miejscu poniewaz brakuje czasu i jednej czesci ktora moze niedlugo bedzie.
W chwili obecnej mam zrobiony stary silnik wrzuce pare fotek z czasu renowacji autka.
A dla Ciekawostki wrzuce zdjecie Felgi ktora razem z kompletem jest na aucie
Felgi pochodza od Santo:
Za pare dni dorzuce fotki silnika, skrzyni, wału itp czesci od rs'a
A Tutaj dla Ciekawosci filmik z ostatniego spotkania z Santo dziekuje za diagnoze