[A6 C4] Renowacja wnętrza i drewno
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Bo można założyć skoro fabrycznie nie było podłokietnika?
Tymi nakładkami :D Chodziło mi o te nakładki drewniane. O listwy : ) A tak jakbyście nie lookneli ostatniej edycji
A do tego chciałbym wstawić takie małe obwolutki z chromu. Też znalazłem fajną folię. Wiecie coś na wzór z C5 dookoła wylotów na dmuchawę. Co Wy na to? Kurde nie chcę żeby wyszedł wieś tuning oczywiście, tylko trochę powiewu nowości do samochodu. Bo nie oszukujmy się wnętrze C4 nowoczesnością nie powala : ( Chciałem zmienić samochód na C5, ale w przedziale 15tyś nic nie dostanę : ) Trzeba mieć około 20-25 :D
Tymi nakładkami :D Chodziło mi o te nakładki drewniane. O listwy : ) A tak jakbyście nie lookneli ostatniej edycji
A do tego chciałbym wstawić takie małe obwolutki z chromu. Też znalazłem fajną folię. Wiecie coś na wzór z C5 dookoła wylotów na dmuchawę. Co Wy na to? Kurde nie chcę żeby wyszedł wieś tuning oczywiście, tylko trochę powiewu nowości do samochodu. Bo nie oszukujmy się wnętrze C4 nowoczesnością nie powala : ( Chciałem zmienić samochód na C5, ale w przedziale 15tyś nic nie dostanę : ) Trzeba mieć około 20-25 :D
-=Rafal=-, podlokietknikzalozysz.w fotelu masz miejsce do przykrecenia,a co do folii daruj sobie szkoda kasy,zauwaz ze wiekszosc tej folii na szdjeciach jest klejona an sztywnej powierzchni,uwierz naprawde szkoda zachodu nie wyda,po ogrzaniu sloncem zacznie odlazic.zacznie sie odklejac przy myciu czyszczeniu itp.powoli szukaj i kupuj ori zeczy.a co do chromow to rowniez nie wiem czy folia bedzie sie trzymac...
- elmi_k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Emil
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
-=Rafal=- pisze:Hmmm. Ale patrz na to
http://www.allegro.pl/item970109565_fol ... ml#gallery
Jak to wygląda tak jak na zdjęciach, to nawet jakbym miał spędzić z parę godzin na to, to dla efektu myślę że warto... Wygląda to naprawdę przyzwoicie. Hmmm a co powiecie na jakiś podłokietnik do A6? Bo niestety nie mam oryginalnego, a dostać go jest tak samo jak z tymi nakładkami -.-
no ale niestety nie tak jak org. z niebieska nitka. Org dekory carbonowe sa aluminiowe a nie plastikowe jak zwykle.
a od jakiej wersji masz?? S6 czy S4(100) bo miedzy nimi jest roznica we wzorze. minimalna ale jest :Dtomkom1 pisze:-=Rafal=-, ja do tej pory szukam dekorow na deske bo na dzwi mam.
mam inne pytanie.
Jak jest mocowana wykładzina na podłogę w 100 C4 ? Mam ja do wymiany bo się dziura zrobiła pod nogami kierowcy ale nigdy jej nie ściągałem i nie wiem czy ona jest na jakiś klej czy w jakiś inny sposób mocowana. A może jest po prostu wyłożona na blachę i tyle..
Wymieniał, wyciągał ktoś kiedyś tapicerkę z podłogi ? Ciężko to się wykonuje?
Dzięki za wszelkie porady.
Jak jest mocowana wykładzina na podłogę w 100 C4 ? Mam ja do wymiany bo się dziura zrobiła pod nogami kierowcy ale nigdy jej nie ściągałem i nie wiem czy ona jest na jakiś klej czy w jakiś inny sposób mocowana. A może jest po prostu wyłożona na blachę i tyle..
Wymieniał, wyciągał ktoś kiedyś tapicerkę z podłogi ? Ciężko to się wykonuje?
Dzięki za wszelkie porady.
-
- Forum Audi A6 / A7
-=Rafal=-, no bo koles zbiera pkty...zalogowal sie w nocy dzis i juz nawalil ponad 50 postow zaraz bedzie ogloszenie o sprzedazy czegokolwiek....w sumie to troche zamieszania narobil bo poodkopywal jakies tematy sprzed roku i dal nic nei znaczace uwagi...a potem czytasz bo masz powiadomienie na maila i nie wiesz o co chodzi bo w temacie sie wypowiadales rok temu hehehe....
już nie ma - usunięto 
nic na siłę - nie musi być a prosić nikogo nie mam zamiaru
w sumie to nie tylko w moim interesie jest zamieszczenie ogłoszenia na forum ale mniejsza o to
czy czegokolwiek - jeżeli uważacie swoje samochody i im podobne za cokolwiek to tak
tomkom1 > mój nick to m737 nie "koleś"
...a co do ilości postów to zapraszam do działu powitań i wyciągnięcie wniosków z tego co tam napisałem - dość łatwo dojść do tego że na forach jestem aktywnym userem pomagającym forumowiczom w wielu sprawach...
adres największego portalu ogłoszeniowego w PL każdy zna , z wyszukiwarki korzystać
zapewne też potrafi - reasumując życzę Wesołych ÂŚwiąt

nic na siłę - nie musi być a prosić nikogo nie mam zamiaru

w sumie to nie tylko w moim interesie jest zamieszczenie ogłoszenia na forum ale mniejsza o to

czy czegokolwiek - jeżeli uważacie swoje samochody i im podobne za cokolwiek to tak

tomkom1 > mój nick to m737 nie "koleś"
...a co do ilości postów to zapraszam do działu powitań i wyciągnięcie wniosków z tego co tam napisałem - dość łatwo dojść do tego że na forach jestem aktywnym userem pomagającym forumowiczom w wielu sprawach...
adres największego portalu ogłoszeniowego w PL każdy zna , z wyszukiwarki korzystać
zapewne też potrafi - reasumując życzę Wesołych ÂŚwiąt

nie przemycam linków