Witam mam radio Concert + system bose ze wzmac, zmieniarka i subwooferem. Gra bardzo ladnie ale uciazliwe jest to ze nie mozna sluchac plyt mp3 a i mam nawigacje tylko na FIS-ie a chcialbym na wyswietlaczy i wlasnie te rzeczy chcialbym zmienic. Najchetniej zalozylbym radio Pioneer Avic X1 a jezeli sie da to:
AVH-3200BT _GW.24M_TANIA WYSYÂŁKA_RATY_
I teraz moje pytanie:
- czy mozliwa jest zmiana radia na takie jak pokazane(szczegolnie to drugie bo jest wyzsze niz normalne radio?
- czy nie pogorszy sie jakosc dzwieku poprzez ingerencje w ten BOSE system?
- jezeli sie da to jak sie zabrac do tego tematu?
[A6 C5] Chcialbym podlaczyc inne radio do bose.
peter124, to drugie radio jest 2din wiec nie da sie bez ingerencji w konsole srodkowa.do wymiany mialbys kosz radia climatronic popielniczke.dodatkowy koszt od 400 do 600zl.
pierwsze radio o ile mysle to 1 din wiec teoretycznie powinno pasic.ale moze byc klopot z klapka.druga sprawa jakosc dzwieku nie straci wogole.system bose polega na tym ze wszystkie glosniki sa zasilane z zewnetrznego wzmacniacza a nie z radia.wzmak ten jest w skrzyni basowej a wlasciwie na niej.wlasciwe podlaczenie uwydatni jeszcze jakosc tego systemu bose.szczegoly ustalisz jak juz nabedziesz wlasciwe radyjko...
jesli chcesz sie bawic i masz zaciecie moze sporobuj pojsc w strone 2din i wtedy ori nawigacje zalozyc....przedstawilem ci kilka mozliwosci...
pierwsze radio o ile mysle to 1 din wiec teoretycznie powinno pasic.ale moze byc klopot z klapka.druga sprawa jakosc dzwieku nie straci wogole.system bose polega na tym ze wszystkie glosniki sa zasilane z zewnetrznego wzmacniacza a nie z radia.wzmak ten jest w skrzyni basowej a wlasciwie na niej.wlasciwe podlaczenie uwydatni jeszcze jakosc tego systemu bose.szczegoly ustalisz jak juz nabedziesz wlasciwe radyjko...
jesli chcesz sie bawic i masz zaciecie moze sporobuj pojsc w strone 2din i wtedy ori nawigacje zalozyc....przedstawilem ci kilka mozliwosci...
Dzieki za info. Widze ze wiesz o co chodzi wiec spytam jeszcze cos. Generalnie az tak kombinowac mi sie nie oplaca wiec wybralbym opcje druga czyli normalne radio 1din jak to okresliles. Czyli jezeli juz sie zdecyduje na radio(jakiegos pioneera) to nie bedzie problemow z podlaczeniem? Bo gdzies czytalem na forum ze jednak jest problem ze zmiana radia w tym systemie. Gdzie lezy prawda?