[a6 c5] zderzak od nowej RS6 z roku 2009 do 2000
[a6 c5] zderzak od nowej RS6 z roku 2009 do 2000
Pytanko moje sprowadza sie do tego czy ktos robil badz widzial przekladke zderzaka od nowej diczki RS6 do A6 z 2000 roku mam do kupienia taki zderzak za dobre pieniadze tylko czy da rade to zalozyc do mojej
????????? jesli to mozliwe moze znacie stronke z podobnym zderzakiem ale przystosowanym do rocznika 2000

Ostatnio zmieniony 29 wrz 2010, 11:12 przez Likom2, łącznie zmieniany 1 raz.
Likom-Tomek: Jesli pomoglem zaznacz to
!!!!

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Tak wieś śpiewa i tańczy :oops: te auta robią się zbyt tanie i przez to takich młodocianych kierowców przerabiane są na...........nie wiem jak to nazwać TVN turbo wieś tuning :evil: jak można takim czymś jeździć :?: Niektórzy nie wiedzą co to umiar i smak.Na bank wszyscy będą się oglądać za Tobą ale z politowaniem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O ile przod jeszcze ciekawie (poza malowaniem) to tyl jak bodykit FX do calibry al'a Ferrari <zygi>
co do zderzaka rs6 to chyba najblizej jest to
http://www.tuningshop.co.uk/acatalog/A4 ... 006__.html
bo ori z 2009 to chyba tak jak pisza inni bylo by prawie niemozliwe dopasowac by wygladal jakos w miare sensownie w C5
co do zderzaka rs6 to chyba najblizej jest to
http://www.tuningshop.co.uk/acatalog/A4 ... 006__.html
bo ori z 2009 to chyba tak jak pisza inni bylo by prawie niemozliwe dopasowac by wygladal jakos w miare sensownie w C5
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2010, 21:46 przez Bexa, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolego to było juz poruszane tutaj i z tego co wyczytałem i zobaczyłem (były fotki) to naprawde zajezdza to wiocha i odpustem. Szkoda twoich pieniedzy czasu a przedewszyskim auta. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz ten temat tutaj na forum.
Jeśli coś jest niemożliwe do zrobienia, znajdź kogoś kto o tym nie wie, przyjdzie i to zrobi