[A6 C5] Avant 132kW Quattro, Spełnione marzenie!
[A6 C5] Avant 132kW Quattro, Spełnione marzenie!
Witam.
Od 2008 roku chęć posiadania C5 była ogromna. Szukałem, czytałem, prosiłem ale zawsze coś stawało na przeszkodzie...
Od 25.09.2010 jestem wniebowzięty, stałem się posiadaczem ślicznej A6 C5 AVANT z 2000 roku.
Silnik: AKE 2.5 TDI, 132 KW, 180 PS
Skrzynia: Tip-tronik, HP19FAU
Napęd: Quattro (jedyny właściwy!!!)
Wyposażenie: Skórzana tapicerka, podgrzewane, ustawiane elektrycznie, pompowane siedzenia. Kierownica S-Line, klawisze do zmiany biegów, nawigacja. Felgi 17". Nawigacja, zmieniarka na 6 cd, system BOSE. Jak zwykle, po poprzednim właścicielu wymaga dopieszczenia ale za 3 tygodnie urlop wiec będzie czas.
Diablica...
Od 2008 roku chęć posiadania C5 była ogromna. Szukałem, czytałem, prosiłem ale zawsze coś stawało na przeszkodzie...
Od 25.09.2010 jestem wniebowzięty, stałem się posiadaczem ślicznej A6 C5 AVANT z 2000 roku.
Silnik: AKE 2.5 TDI, 132 KW, 180 PS
Skrzynia: Tip-tronik, HP19FAU
Napęd: Quattro (jedyny właściwy!!!)
Wyposażenie: Skórzana tapicerka, podgrzewane, ustawiane elektrycznie, pompowane siedzenia. Kierownica S-Line, klawisze do zmiany biegów, nawigacja. Felgi 17". Nawigacja, zmieniarka na 6 cd, system BOSE. Jak zwykle, po poprzednim właścicielu wymaga dopieszczenia ale za 3 tygodnie urlop wiec będzie czas.
Diablica...
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Plany są bardzo ambitne ale jak to w życiu bywa nie wiadomo na co pozwoli budżet rodzinny.
Z najważniejszych to doprowadzić wnętrze do salonowego stanu. Mycie i/lub lakierowanie tapicerek. Rozrząd, płyny, paski, filtry i reszta eksploatacji. Tylne lampy LED, diody do jazdy dziennej. Z bardziej ambitnych zamiana felunku na cos takiego...![Obrazek]()
Oczywiście oryginał...
Z najważniejszych to doprowadzić wnętrze do salonowego stanu. Mycie i/lub lakierowanie tapicerek. Rozrząd, płyny, paski, filtry i reszta eksploatacji. Tylne lampy LED, diody do jazdy dziennej. Z bardziej ambitnych zamiana felunku na cos takiego...
Oczywiście oryginał...
- mirrson
- Forum Audi A6 / A7
a ja uwazam ze te ktore ci zona chce zasponsorowac sa calkiem ciekawe a BBS pasuja bardziej do BMW niz Audi ja osobiscie tez o nich myslalem
pzdr MiRSoN
pzdr MiRSoN
MiRSoN
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2
P.L.A.N.Y.
LED tył - Wykonane
Polerowane felgi - na aucie
Remap do 200 KM i 489 NM
DRL Lampy przód - wykonane
tylnie zawiasy klapy ze sprezynkami - wykonane
wydech cat back - 2016/2017
remap stage 2
- GranuL
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
-=Rafal=-, już pokazał jak dla mnie lepsze nawet felgi.
Wiesz to twój gust racja
ja tylko wyraziłem opinie bo szkoda kaski twojej żebyś potem nie żałował ze można było coś lepszego kupić.
P.S. :mrgreen: To toje auto nie Kobiety twojej więc rób po swojemu na nią nie patrz
chyba, że się mylę. Ja swojej kobiecie sam zrobiłęm i kupiłem auto jak chciałem i mus jej sie podobać :D nie ma nic do gadania. hehe. Nie-pokazuj kobiecie ego posta bo mnie zabije.
Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru felg
Wiesz to twój gust racja

P.S. :mrgreen: To toje auto nie Kobiety twojej więc rób po swojemu na nią nie patrz
chyba, że się mylę. Ja swojej kobiecie sam zrobiłęm i kupiłem auto jak chciałem i mus jej sie podobać :D nie ma nic do gadania. hehe. Nie-pokazuj kobiecie ego posta bo mnie zabije.
Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru felg