Witam, wczoraj pojechałem w jedno miejsce 30 kilometrów i wszystko ok, jeżdziła a dziś żona odpalić chciała odpaliło na 2 sekundy i zgasła. Nie ma błedów na kompie,nic nie wyświetla na desce rozdzielczej wszystkie kontrolki zachowują sie jak należy. Kręciłem silnikiem przy zdjetej nakrętce od wtrysku i nie leci paliwo,co jest nie tak? Oby nie pompa, help
[ Dodano: 2010-09-22, 13:33 ]
Nie wiem czy opisuje wszystko ok i czy robie jakieś błędy( tagi),ale wiecie jak wkurza gdy auto stoi pod blokiem i nie może zapalić. Czyli nikt mi nie pomoże, wczoraj go odpowietzryłem i jezdził, odpalał z 10 razy, a rano to samo, znów nie odpalił
Próbuje go znów odpowietzryć ale ciężko i akumulator padł,na wtryski gdy jeden odkręciłem(zreszta każdy odkręcałem) idzie paliwo(tryska z niego) kręce silnikiem to z przewodu paliwowego ulatuje po trochu do pompy ale tak pół strzykawki, tylko nie mówcie że to pompa, może wężyk jakiś zapchany?
[ Dodano: 2010-09-22, 17:48 ]
Próbowałem odpalić go na naładowanym alumulatorze i nic, znajomy mechanik powiedział że jest za małe ciśnienie na wtryskach. nie wiem co może zasyfiona pompa, może zapowietrzona jeszcze, jutro spróbuję jeszcze pompka ze strzykawka wdmuchiwać do wężyka co idzie do pompy i wtedy może odpowietrzy ją całkiem. jak sadzicie,?
[A6 C5 2.5 TDI 180 KM AKE Tiptronic] nie odpala
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5 2.5 TDI 180 KM AKE Tiptronic] nie odpala
DAMIANSKYLINE
- chomikaudi
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7