[C5 A6] Zatrzaśnięte drzwi.
[C5 A6] Zatrzaśnięte drzwi.
Witam.
Problem polega na tym, iż nie chcą się otworzyć drzwi kierowcy; ani od wewnątrz ani od zewnątrz. Teraz pytanie w jaki sposób można je otworzyć??
Jestem w wielkiej kropce.
Problem polega na tym, iż nie chcą się otworzyć drzwi kierowcy; ani od wewnątrz ani od zewnątrz. Teraz pytanie w jaki sposób można je otworzyć??
Jestem w wielkiej kropce.
Jutro będę coś kombinował. Bardzo dziwna sytuacja. Czy A6 jest jedna linka od klamki zewnętrznej i wewnętrznej? Jeśli są dwie to jest możliwe by dwie linki pękły na raz?
Druga sprawa jakiś czas temu zostało ustawione poprzez komputer zamykanie drzwi przy danej prędkości, czy może mieć to jakiś związek z nie otwieraniem drzwi?
Jeszcze z takim przypadkiem szczerze mówiąc się nie spotkałem.
Druga sprawa jakiś czas temu zostało ustawione poprzez komputer zamykanie drzwi przy danej prędkości, czy może mieć to jakiś związek z nie otwieraniem drzwi?
Jeszcze z takim przypadkiem szczerze mówiąc się nie spotkałem.
W sumie nic się nie dzieje. Inaczej jeśli dzyndzelek jest wciśnięty to poprzez przekręcenie kluczyka się unosi, centralny też go unosi i opuszcza.
Natomiast ciągnięcie za klamkę niczym nie skutkuje tak jakby drzwi byłyby zamknięte od środka poprzez opuszczony dzyndzel który w rzeczywistości jest uniesiony.
[ Dodano: 2008-09-02, 09:27 ]
bler, Twoja metoda zadziałała, drzwi otwierają się tak jak powinny.
Teraz tylko pytanie dlaczego drzwi tak się zacieły co było tego przyczyną?
Natomiast ciągnięcie za klamkę niczym nie skutkuje tak jakby drzwi byłyby zamknięte od środka poprzez opuszczony dzyndzel który w rzeczywistości jest uniesiony.
[ Dodano: 2008-09-02, 09:27 ]
bler, Twoja metoda zadziałała, drzwi otwierają się tak jak powinny.
Teraz tylko pytanie dlaczego drzwi tak się zacieły co było tego przyczyną?
Sytuacja jest też taka, iż często się zdarza że drzwi się nie domykają. Trzeba tak zdecydowaniej je pchnąć by się zamknęły. Pozostałe drzwi zamykają się prawidłowo tj. wystarczy lekko je pchnąć i jest gitara. Zaś z tymi drzwiami kierowcy są takie dziwnę rzeczy.
Może faktycznie opuściły się ciut i dlatego tak się dzieje.
Może faktycznie opuściły się ciut i dlatego tak się dzieje.