[A6 C5 Avant 03] Porysowane felgi
[A6 C5 Avant 03] Porysowane felgi
Jeżeli ktoś może podpowiedzieć gdzie w woj. małopolskim/świętokrzyskim można odnowić felgi 17" i ile to może kosztować? Oczywiście orientacyjnie bo pewnie każdy kształt = inna cena. Dzięki z góry i pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
czaki_88, ja Ci proponuje inne rozwiązanie, samemu można to zrobić... Admin naszego forum censored, sam polerował felgi... Miał normalne malowane 18" od RS6, troche zajechane i porysowane były... Więc wziął się za polerkę
Tutaj masz wszystko opisane:
allpolerowanie-felg-foto-story-vt18877.htm
felgi wyglądają jak nóweczki po takim zabieigu i błyszczą się ładnie... Zbliża się zima i jeśli masz 2 komplety kół to akurat zimówki bedą na aucie a te będą leżeć w garażu i po troche będziesz mógł je robić... Chyba ze na zime i lato masz te same felgi to polecam odnowe po zimie...
Tutaj masz wszystko opisane:
allpolerowanie-felg-foto-story-vt18877.htm
felgi wyglądają jak nóweczki po takim zabieigu i błyszczą się ładnie... Zbliża się zima i jeśli masz 2 komplety kół to akurat zimówki bedą na aucie a te będą leżeć w garażu i po troche będziesz mógł je robić... Chyba ze na zime i lato masz te same felgi to polecam odnowe po zimie...
Piaskowanie felg stalowych ok. 100zł, alu - 150-200zł. Do tego dochodzi lakierowanie a to już jest różnie (proszkowe drożej, lakier taki a taki itp.). Pytałem o to w mojej okolicy, choć zakładu nie polecam ani nie odradzam, bo nie widziałem ich "twórczości". Pojęcie mają i są konkretni.
...jestem wolnym człowiekiem, mogę mówić co myślę i nie myśleć co mówię ...
Podjechalem wczoraj do tej firmy.
Cena: za renowacje kompletu 15 calowek zawolali ponad 600zl, i to nawet bez ogladania <szok>
Czas realizacji: 10 dni roboczych, ale po dlugim weekendzie maja podobno zejsc do tygodnia <szok>
Dziekuje, postoje. Podobno w Zgierzu robia taniej, tylko musze od kumpla wziac namiary na firme...
Cena: za renowacje kompletu 15 calowek zawolali ponad 600zl, i to nawet bez ogladania <szok>
Czas realizacji: 10 dni roboczych, ale po dlugim weekendzie maja podobno zejsc do tygodnia <szok>
Dziekuje, postoje. Podobno w Zgierzu robia taniej, tylko musze od kumpla wziac namiary na firme...