[PROSZE O POMOC SKRADZIONO AUDI]
[PROSZE O POMOC SKRADZIONO AUDI]
witam
prosze o pomoc, może ktos by slyszal cos lub wiedział o jakis czesciach.. skradziono 15.09.2010 o godz 5;00 audi a6 c5 2000r 2.5 tdi v6. auto zostalo skradzione w Dobrym miescie pod Olsztynem. Jesli ktos uslyszy cos prosze o kontakt ; 793 166 337
pozdrawiam
prosze o pomoc, może ktos by slyszal cos lub wiedział o jakis czesciach.. skradziono 15.09.2010 o godz 5;00 audi a6 c5 2000r 2.5 tdi v6. auto zostalo skradzione w Dobrym miescie pod Olsztynem. Jesli ktos uslyszy cos prosze o kontakt ; 793 166 337
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez bezelreg, łącznie zmieniany 3 razy.
z pod mojego domu, zrobili to ludzie, którzy sie znają na robocie. cichutko bez zamieszania w najlepszym dla nich momencie i porze. nikt nic nie widzial nikt nic nie slyszał, żadnych śladów ani poszlak. domyślam się ze polozyli laptopa na kolana podpieli kabel w kompa enter i silnik chodzil a co z alarmem co z zamkami to nie mam pojecia.
-
Społeczność Audi A6
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Patryk
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Nie ma potrzeby podłączać laptopa który i tak nie będzie działał przy wyłączonym zapłonie.. rozbija się poprostu osłonę kolumny kierowniczej od góry i podłącza się takie urządzenie pełniące rolę immobilaizera z przesuwnikiem VW/Audi.. Jeśli miałeś tylko alarm fabryczny to też nie ma problemów z dezaktywacją a zamek drzwi otwiera się w kilka sekund... widziałem kiedyś film z objaśnieniem jak się kradnie takie wozy i uwierz mi.. nie ma z tym żadnego problemu.. wszystko jest tylko kwestią czasu.. Jeśli nie uda mu się ukraść auta w czasie krótszym niż założony to po prostu rezygnuje..bezelreg pisze:z pod mojego domu, zrobili to ludzie, którzy sie znają na robocie. cichutko bez zamieszania w najlepszym dla nich momencie i porze. nikt nic nie widzial nikt nic nie slyszał, żadnych śladów ani poszlak. domyślam się ze polozyli laptopa na kolana podpieli kabel w kompa enter i silnik chodzil a co z alarmem co z zamkami to nie mam pojecia.
Pozdrawiam i współczuję.. znam ten ból.. ukradli mi kiedyś 4letniego seata też nikt nic nie widział ani nie słyszał
ale są dwie.. jedna mówi: tak, druga mówi: nie
Zamiast jakis bezsensownych alarmów zainstalować wystarczy nadajnik GPSu w ukrytym miejscu i macie non stop przez neta podgląd gdzie auto się znajduje. Koszt około 1400zł i miesięczny abonament około 10zł ale głowa spokojna. Mam tak dwa auta w firmie i święty spokój. Polecam. teraz nawet jakaś firma za coś około 700zł sprzedaje takie nadajniki.
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Patryk
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
oj to też nie jest najlepszy pomysł.. bo wystarczy kupić takie coś: http://allegro.pl/hit-zagluszacz-zakloc ... 60412.html i samochód znika także z monitoraStano pisze:Zamiast jakis bezsensownych alarmów zainstalować wystarczy nadajnik GPSu w ukrytym miejscu i macie non stop przez neta podgląd gdzie auto się znajduje. Koszt około 1400zł i miesięczny abonament około 10zł ale głowa spokojna. Mam tak dwa auta w firmie i święty spokój. Polecam. teraz nawet jakaś firma za coś około 700zł sprzedaje takie nadajniki.
ale są dwie.. jedna mówi: tak, druga mówi: nie
- benny
- Forum Audi A6 / A7

Zgadzam się na 99% auto wróciło do poprzedniego właściciela albo jego kolegi który ma szope z częściami. Współczucie...cameleon741 pisze:Może facet od którego kupiłeś niedawno auto, miał zapasowy kluczyk ? :roll:
History: BMW 316i 1.6 93r, PASSAT 1.6 TD 88r, Golf 3 GT 1.8 94r, Audi 80 2.0E 94r, Golf 3 GTI 2.0 96r, Volvo V40 2.0 97r, Zafira 1.8 00r, AUDI A6 C6 2006r
!!!
-
cameleon741
no i co im ta wiedza daje?fenomenalny pisze:Czyli teraz jak kupisz nowe auto.... to zdazysz ubezpieczyc:)- a tak na powaznie ci co kradna wiedza ktore auta maja polisy a ktore nie.
no chyba, ze kradna dla okupu
[ Dodano: 2010-09-19, 08:34 ]
wspolczujebezelreg pisze:nie miałem niestety ac, auto kupilem nie caly miesiac temu i nie zdazylem wykupic.................................................
ja tez swoja stracilem ostatnio w wypadku, ale na szczescie kaske odzyskam
BTW dziwny argument z tym AC, ja jak swoja kupowalem to polisa byla wykupiona dzien po zakupie tzn. kupilem wieczorem, nastepnego dnia rano rejestracja, wieczorkiem polisa
Pozdrawiam,
Mariusz
Mariusz
- azad-der-boss
- Forum Audi A6 / A7