P.S. w czwartek szyby poszły do oklejenia.Dam foto pózniej

a w silver pojawił sie pomysł na nowe mody takie cuś... http://images8.fotosik.pl/455/b039f9637f31724e.jpgvici26 pisze:pojawilo sie nowe cacuszko??dawac je tu :mrgreen:
fakt to jest ale da sie przyzwyczaicM0NEER pisze:Osobiście nie jestem fanem dizajnu wnętrza BMW, ale też można przywyknąć.
tu się zgadzam absolutnie,być możne w C6 jest lepiej ale C5 nie ma się co równaćM0NEER pisze:To oczywiste że BMW ma większy komfort od Twojej ex-Audi. Lepsze zachowanie na drodze to normalka bo "kierownica" w BMW jest bardziej "precyzyjna" niż w Audi.
wlasnie ze mnie sie wydaje ze BMW jest wieksze.Nie wiem jak to sie ma do sedana ale od Avanta napewnoM0NEER pisze:Spodziewam się, że dzieci Ci powiedzą że z tyłu teraz mają mniej miejsca...
Jak juz to C6 AllroadM0NEER pisze:ÂŻyczę Ci, abyś się nacieszył tą Betką i mógł później wrócić do "Rodziny" A6 -z takim egzemplarzem, jaki będzie Ci najbardziej odpowiadał.
dziekiM0NEER pisze:Honda Shadow :!: -ja gustuję w "ścigaczach", ale i tak pozytywnie zazdroszczę!! -szerokości i przyczepności!! Wygląda gangstersko! 8-)
zawsze można znaleźć jakieś rozwiązaniecameleon741 pisze:Gdyby nie to, że nie mam gdzie trzymać motoru, to już dawno bym jakiś zakupiłNaprawdę pozazdrościć :lol:
...żona namawia męża do face-liftu własnego autamA3rtA6 pisze:VoytecZKU już wiem jakie koszty... Koszty
trzeba mieć dwie lampy najlepiej halogen z a3 firmy depo (nowe 400zł)
dawca 2 lampy z a5 bez osprzetu mozna kupic z jakims drobnymi wadami porysana czy ułamany uchwyt za (400zł za dwie)
czyli koplet 800zł bez przetwornic i zarników
ale mamy regulacje ewlektryczna, ledy, i soczewki bi xsenon
ja kupiłem przetwornice z TT 8J 2006- za 550 zł i żarniki za 250 zł wszytko nowe na gwarancji
wiec kopletne lampy kosztuja ok 1600zł + kilka godzin roboty
i ok 3 tub kleju App do szyb :lol:tylko teraz jej oczka brakuje no popatrz... http://lh4.ggpht.com/_-Hz...678ok2ok.jpg???
tak ale to co ten koleś wyrzeźbił..bo inaczej tego nazwać nie można to mi nie bardzo pasi :roll:mA3rtA6 pisze:słyszałeś kofanie... :lol: :lol: :lol: :lol: MONNER w sumie oboje doszliśmy do wniosku że silver pięknego oczka brakuje