wrzucam tutaj gdyż nie znalazłem odpowiedniego działu, aczkolwiek można go podciągnąć pod sprawy klubowe z mojej strony
Chciałbym poprosić o wgranie dodatkowych stylów forum.
nie chciałbym nikogo urazić, szczególnie że prawdopodobnie prawie wszystkim on odpowiada,
jednak dla mnie jest troszkę nie czytelny mienią mi się znaczki audi, tekst pod forów z tymi małymi teczkami wymagają dokładnego przeglądania szczególnie dlatego że wszystko jest "napakowane na siebie" np:
Kod: Zaznacz cały
Zloty Urodzinowe , letnie i zimowe Audi A6 Klub Polska. Ostatni post: karty rabatowe wysylka...
Tylko i wyłącznie zloty ogólno-polskie Audi A6 Klub Polska.
Moderator Moderator
I Urodziny Klubu, II Urodziny Klubu, Zloty letnie 13 1974 2010-09-03, 13:08
tomkom1
Nasze Auta Ostatni post: A8 4.2
Pochwal się swoim autkiem- Opisy, zdjęcia, prezentacje.
Moderator Moderator
Audi A6 C4, Audi A6 C5, Audi A6 C6, Inne Audi, Inne marki 881 21350 Dzisiaj 11:37
RaKo
Ogłoszenia Ostatni post: [S]dystanse 5x112 gruboś...
Ogłoszenia o tematyce motoryzacyjnej - Wymagane jest posiadanie 50 postów.
Moderator Moderator
Sprzedam, Kupię, Zamienię, Usługi 455 972 Dzisiaj 10:54
tomkom1
Polecam / Odradzam Ostatni post: [usluga] V-TECH TUNING P...
Tu możecie polecić, lub odradzić warsztaty, towary, usługi - Tylko i wyłącznie związane z Audi A6 i motoryzacją.
Moderator Moderator
Polecam, Odradzaminteresuje mnie część tematów i chciałbym w pracy na szybko się zalogować zerknąć i wiem czy jest coś nowego w interesującym mnie dziale, a nie wertować linijka po linijce szukając pod lupą czy akurat ten mały folderek jest zółty czy szarawy przy masie innych rzeczy mieniący się jak jedna plama.
Zaznaczę że jestem wcześnie zaczynającym wielogodzinowym informatykiem z 19" przed nosem i nowymi szkłami na nosie, inaczej analizuję prawdopodobnie stronę i wszystko na internecie, szybciej klik patrze klik czytam ale tutaj jest to trudne.
Proszę o możliwość wyboru stylu, każdy powinien taki wybór mieć.
Z góry dzięki za pomoc.
PS. jest to phpBB wgranie stylów zajmuje chwilkę, na dysku zajmuję gramy miejsca, a stylów do tego forum jest masa na internecie.
PS2. piszę o prośbę wyboru stylów gdyż może jakiś bardziej podpasuje, wydaje mi się to prostsze do wykonania niż prośba o ogarnięcie rozmiaru i stylów czcionek oraz ikon, żeby wszystko było czytelniejsze.