marvin tylko dlaczego akurat wypadlo na truskawke?? Mnie sie wydaje ze na tym bananowym - polysk tez by poszedl... Tylko gorszy zapach po przepaleniu by byl

Szacun dla firmy PLAK
 Szacun dla firmy PLAK 

Szacun dla firmy PLAK
 Szacun dla firmy PLAK 

!!
!!  

Mnie możesz dopisać do listy bo mam wolny week o ile nic się nie zmieni :mrgreen:The Rock pisze:Elo elo wszystkim znów zapowiada się tuning show tym razem w Bochni oczywiście ja tam bede i Pisi z tatry tuning także zbierać się juz powoli :mrgreen: :mrgreen:
[url=http://images47.fotosik.pl/336/3f48a1db88e16a9emed.jpg]Obrazek[/URL]
12 Września o godzinie 11:00
I standardowo jedna A4ka hyhyhyThe Rock pisze:marvin pisze:Do uruchomienia TDI 2.5 AKE nadaje sie tylko i wyłacznie mały PLAK matowy o zapachu truskawkowymproszę o tym pamietac
no to super że działa to jutro bedzie dużo a6-tek

hehe sam miodzik płynie :-D jak nam będzie aż tak słodził to się jeszcze przyzwyczaimy za bardzo i co wtedy?? :-P Mona dopilnujemy żeby zdjęcia zostały zrobione i w razie W sama zrobię tylko mojej jakości aparatem szału z tego nie będzie :-P ale zrobimy wszystko co w naszej mocy :mrgreen:monapiastoof pisze:kurde Majster widze ze Ci Szymonowki spasowaly :D slodzisz im tak ze az mnie mdli :P:P

Fakt spocik jak najbardziej udany - frekwencja luxus!! Szkoda tylko ze zabraklo madmajstera marvina monapiastoof oraz poczciwego greg307 co spowodowalo by chyba rekord dotychczasowych spotkan... Dolaczyla do nas nowa maszyna Majkel23 i miejmy nadzieje ze na tym jednym razie nie zostanie
 Fakt spocik jak najbardziej udany - frekwencja luxus!! Szkoda tylko ze zabraklo madmajstera marvina monapiastoof oraz poczciwego greg307 co spowodowalo by chyba rekord dotychczasowych spotkan... Dolaczyla do nas nowa maszyna Majkel23 i miejmy nadzieje ze na tym jednym razie nie zostanie ![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif) Jezeli chodzi o prezentacje The Rock-a bylo jakby to fajnie powiedziec ciekawie wyrezyserowane
 Jezeli chodzi o prezentacje The Rock-a bylo jakby to fajnie powiedziec ciekawie wyrezyserowane  :) Nietypowe spoznienie jak na Sebe  :-P  :-P  Ale wjazd zrobil wrazenie na ludzikach i to chyba jest najwazniejsze
:) Nietypowe spoznienie jak na Sebe  :-P  :-P  Ale wjazd zrobil wrazenie na ludzikach i to chyba jest najwazniejsze  ... Modyfikujmy, Zmieniajmy - cieszmy sie tym...
... Modyfikujmy, Zmieniajmy - cieszmy sie tym...   
    Peace... 8-)  :mrgreen:
 Peace... 8-)  :mrgreen: