[a6 c5 2.8] wymiana licznika deski rozdzielczej
[a6 c5 2.8] wymiana licznika deski rozdzielczej
witam koledzy mam takie pytanko bo musze wymienic licznik deski rozdzielczej i takie pytanko bo moj licznik ma numer 4b0920900k i czy jest mozliwosc zebym go wymienił na inny znalazlem na allegro tylko ze zamiast k na koncu jest j jak myslicie bedzie wszystko pasowało ? bo już nie wiem co zrobic mojego licznika nigdzie nie moge znalesc a w audi jak mo powiedzieli cene to sie odechcialo (2800 zl )
william, jesli ci sie poszczesci to wystarczy przelutowac jedna pamiec czy tez jeden procek z twojego licznika.i bedzie wsio dzialac.lacznie z twoim oryginalnym przebiegiem.gorzej jesli okaze sie ze sa na innych ukaldach zapisane .wtedy troche kombinacji i tez wyda.koszt takiej zabawy nie powinien byc duzy..dobry serwis komorek lub elektroniki bez klopotu ci to zrobi w kilka minut
- Wawryn
- Forum Audi A6 / A7
Musisz znaleśc kogoś kto specjalizuję się w licznikach.JAk chcesz mam namiary na 2,bo sam miałem porblem z licznikiem
1-szy w Radomiu
2-gi pod Zalesiem
Ale sądząc skąd jesteś nie będziesz drałować.
Immo też się da.(kosztuję)Ale problem tkwi w procesorze,np czy da się go zamienić ,ale ze starego licznika wgrać na nowy.Kombinacji jest co nie miara.
U mnie padło podświetlenie i był kibel wkońcu sie udało....
Szukaj dobrego elektryka i od razu w rozmowie zaznacz swój problem,bo jak ktoś to spieprzy ....
1-szy w Radomiu
2-gi pod Zalesiem
Ale sądząc skąd jesteś nie będziesz drałować.
Immo też się da.(kosztuję)Ale problem tkwi w procesorze,np czy da się go zamienić ,ale ze starego licznika wgrać na nowy.Kombinacji jest co nie miara.
U mnie padło podświetlenie i był kibel wkońcu sie udało....
Szukaj dobrego elektryka i od razu w rozmowie zaznacz swój problem,bo jak ktoś to spieprzy ....
A6 C5 2.4 Benz+LPG Autom