uhuhuhu Gregu a twoja żonka już wróciła? ,że tak na forum oblegany jesteś :-Pmadziaczeek9 pisze:...bo mamy coś dla niego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p.s wy się tu na spota ustawiacie a ja tu zapier****

I tak wcześniej planowałem zrobićkrzysztofput pisze:pablo jeżeli kupujesz akumulator to kupuj w "Wandzie są najtansze" w całej polsce powołaj sie na allegro ja tam kupowałem centre
a kiedy był MAX bo ja go nie widziałem, a tak na marginesie to ja już rezygnuje z KFC i MC Donald's bo coś innego zawładnęło moim skromnym podniebieniem. Dzieki blondi i czarnula, macie moją wdzięcznośc a kto nie wie o co chodzi ten niech żałuje bo ja się teraz delektuje. 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uwierzcie mi - bo jest czym sie cieszyćkrzysztofput pisze:byłem dzisiaj na spocie Max przywiózł kabelek
Nie ma sprawy Greggreg307 pisze: a tak na marginesie to ja już rezygnuje z KFC i MC Donald's bo coś innego zawładnęło moim skromnym podniebieniem. Dzieki blondi i czarnula, macie moją wdzięcznośc a kto nie wie o co chodzi ten niech żałuje bo ja się teraz delektuje. 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uwierzcie mi - bo jest czym sie cieszyć![]()
![]()
To było bez ekscesów, że tak powiem :-P zobaczysz co zrobimy następnym razem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale cieszymy się strasznie, że smakowałomooonia pisze:greg307 napisał/a:
a tak na marginesie to ja już rezygnuje z KFC i MC Donald's bo coś innego zawładnęło moim skromnym podniebieniem. Dzieki blondi i czarnula, macie moją wdzięcznośc a kto nie wie o co chodzi ten niech żałuje bo ja się teraz delektuje. 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: uwierzcie mi - bo jest czym sie cieszyć![]()
Nie ma sprawy GregTo jeszcze nie koniec ... :mrgreen: hehe
Ten to ma dobrze, chyba muszę z nim pogadać i dowiedzieć się o co biega :mrgreen: hehehemadziaczeek9 pisze:pfff :-P najpierw trzeba sobie zasłużyć :mrgreen: spytaj się Grega jak się wkupił w nasze łaski :lol:madmajster pisze:mooonia, , madziaczeek9, ... no to chyba też bym chciał posmakować :-P :-P
no nie wiem czy Wam Greg tak chętnie tę tajemnicę zdradziPABLO A4 KLUB pisze:madziaczeek9 napisał/a:
madmajster napisał/a:
mooonia, , madziaczeek9, ... no to chyba też bym chciał posmakować :-P :-P
pfff :-P najpierw trzeba sobie zasłużyć :mrgreen: spytaj się Grega jak się wkupił w nasze łaski :lol:
Ten to ma dobrze, chyba muszę z nim pogadać i dowiedzieć się o co biega :mrgreen: hehehe