[a6 c5] duzy problem ze skrzynia pomocy!!!!
[a6 c5] duzy problem ze skrzynia pomocy!!!!
Witam, klubowicze jesteście moją ostatnią deską ratunku mam problem chyba ze skrzynią jakiś tydzień temu autko zaczęło bardzo głośno chodzić serwis powiedział że prawdopodobnie koło zamachowe ale musi rozkręcić aby to potwierdzić nie miałem kaski więc pojechałem do domu dziś po przejechaniu 70 km stanąłem na swiatłach i coś się zaczęło dziać dodam ze skrzynia tiptronic na komputerze p[okazało że mam wbite wszystkie biegi na raz samochód zacął się krztusić" jak by miał zaraz zgasnąć jak dodawałem leciutko gazu nabierał normalnego rytmu zielone ruszyłem i na następnych swiatłach już nie ruszyłem właczyłem awaryjki chwilę postałem nie mogłem już uruchomić autka później jakoś zaskoczył i dojechałem pod dom ale 30 na godz. i nawet nie sprawdzałem czy mogę więcej dodam ze cały czas pokazuje wbite wszystkie biegi pomocy
tam cały czas uzywaja słowa holowanie a nie laweta przecierz wtedy przednia oś jest uniesiona wiec skrzynia nie ma obciazeń a jesli jest tak jak ty mówisz to co mamy kurcze robić w takich sytuacjach transport lotniczy :?: jutro dzwonie do tego serwisu niech kolo mi powie co moge a czego nie ale nie widze mozliwości naprawy bez dostarczenia auta na warsztat
KRÓL LEWEGO PASA
!