Witam mam pytanko ,jak zakodować RNS-D żeby widział tuner TV chodzi mi o to
Tuner działa i mogę oglądać Tv tylko ze po każdym odłączeniu akumulatora muszę odpinać tuner żeby radio znowu go zobaczyło
i przy okazji pytanko co to jest to LOGbook
dzięki za podpowiedzi ,jak byście jeszcze mogli powiedzieć na którym kanale zmieniać kodowanie byłoby super.
W VAG'u radio (chyba 17) jest 6 kanałów pokazuje mi zmieniarkę CD
i coś tam jeszcze ale nie wiem na którym kanale jest ten tunerek
Ps z innej beczki dodam ze podpiolem pod tuner Iphona (kabel z trzema czinczami) i hula aż chuczy tzn muza i filmy rozmowy niestety nie przechodzą na radio
Siemka nie miales problemu bo jak podpinam iphona to chodzi filmik z 10 sek. a potem pisze ze niekompatybilne z tym urzadzeniem muza idzie tylko filmiki niechca pusc, niewiem czy to wina kabla czy co?.Jak bys mogl daj linka do tego kabelka co kupiles.
Z gory dzieki
tak mam ten sam problem ale to chyba chodzi o wersje Iphona ja mam 4 i mam ten sam problem tzn tylko muza i photosy leca na ecran na 3ce wszystko chulalo
Ps ja mam kabelek z ebay
podlanczalem z kumplem 3g,3gs,4 i wszystkie to samo pokazuja,na niektorych aukcjach na ebay pisze ze dziala ale do softa 3,1 lub 2,9 na nowszych nieidzie,a tobie na 3 dzialal? sofcie czy iphonie.
jak tak daj linka moze ja wlasnie kupilem kabel do strarego softu
nie powiem jakiego miałem softa przed przejściem na 4 ale pewnie tu jest pies pogrzebany , trudno nie będę cofał iphona
a kabelek kupiłem na ebay od francuza ale juz go nie ma
czy to znaczy ze tylko podpioles tuner i rns-d zaraz pokazał ze jest OK czy musiałeś coś zmieniać Wagiem
ps możesz pokazać ten kabelek bo linek już nie ważny