Dziwne że Ci nie wychodzi , może ESP powinieneś wyłaćczyćkrisu pisze:witam od kilku dni próbuje sie poślizgać moim Audi-kiem ale mi to nie wychodzi naped quattro piekna sprawa.Dlatego przesiadam sie do Trucka poldka i robie driwty hi hi

Dziwne że Ci nie wychodzi , może ESP powinieneś wyłaćczyćkrisu pisze:witam od kilku dni próbuje sie poślizgać moim Audi-kiem ale mi to nie wychodzi naped quattro piekna sprawa.Dlatego przesiadam sie do Trucka poldka i robie driwty hi hi
o ile mi wiadomo to naped Q ma minimalizować poślizg i zwiekszać przyczepność, a jakieś pseudo bączki na parkingu to napewno nie driftingliberro pisze:Dziwne że Ci nie wychodzi , może ESP powinieneś wyłaćczyćkrisu pisze:witam od kilku dni próbuje sie poślizgać moim Audi-kiem ale mi to nie wychodzi naped quattro piekna sprawa.Dlatego przesiadam sie do Trucka poldka i robie driwty hi hiMnie się drfit tak spodobał że wspomaganie wykończyłem. Drfit bączki wszystko miód w quattro
Tylko się trzaumieć znać
mi sie to niemozliwe wydaje ale to prawda... tylko znowu mam nowa bolaczkie przy...balem za przeproszenie w dol chyba ktorys wachacz rozwalilem ale to jzu jutro sprawdze... pozdro!censored pisze:Może zadyszki dostała i chciała chwilkę odsapnąć :PDoRuS pisze:a jeszcze niedawno na wolnych obrotach stala...