[KRAKOW]C.H. KROKUS -- PONIEDZIALEK -- godz. 20 --- 1 post.
- madziaczeek9
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Damian
- Rocznik: 2008
- Moje auto: RS6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 450KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Si Si... A ja musze sie scigac co pare kilometrow dla podtrzymania wysokiej pozycji naszego modelu :D
marvin zostal z tylu mimo 5 osob w aucie!!!!!! Sprzeglo smierdzialo ale gumy spalone - sukces :P
Chlopaczki z Astry 1.6 16V swirowali po mojej dzielni to ich zaraz ustawilem na prostej ze swiatel - smutni byli troszke z tego powodu :D:D:P
marvin zostal z tylu mimo 5 osob w aucie!!!!!! Sprzeglo smierdzialo ale gumy spalone - sukces :P
Chlopaczki z Astry 1.6 16V swirowali po mojej dzielni to ich zaraz ustawilem na prostej ze swiatel - smutni byli troszke z tego powodu :D:D:P
- madziaczeek9
- Forum Audi A6 / A7
pomyślał by ktoś, że taki wstydliwy jesteś :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-Pmadmajster pisze:no no cos pięknegożałuję ,że mnie tam nie było
p.s fajnie wyglądają te trofea pod zieloną a6 (co stoi honda i a6 zielona)... hahaha
[ Dodano: 2010-08-22, 21:40 ]ojojoj :oops:madziaczeek9 pisze:za czerwienią to prawie tak jak za Tobą :-P przecież jakby na to nie patrzeć to jedno i drugie jest ze sobą ściśle powiązane :-P
[ Dodano: 2010-08-24, 17:59 ]
Szymon Ananasie chyba nie sugerujesz, że z nas nie wiadomo jakie grubasy są :?:dalsim1 pisze:marvin zostal z tylu mimo 5 osob w aucie!!!!!!