8-) :-D
3m Di-noc :)
Fura prezentuje się wyśmienicie nisko na feldze ciekawe są te halogeny zółte pałkarze sie nie dowalają albo na przeglądzie dodał byś jakiś opis wyposażenia jakie modyfikacje zrobiłeś i co masz jeszcze w planach po za malowaniem dokładek i klejonym dachem i widze że jakieś car audio jest opisz też nie wstydzi się
:mrgreen: :mrgreen:
[ Dodano: 2010-08-20, 10:27 ]
Możesz napisać jeszcze jakie są ewentualne koszta opklejania carbonem :?:

[ Dodano: 2010-08-20, 10:27 ]
Możesz napisać jeszcze jakie są ewentualne koszta opklejania carbonem :?:
Dzięki za miłe słowa. Zastanawiam się właśnie z tym carbonem bo faktycznie może wygadać słabo na daszku
. Jeśli chodzi o mody to roku nic się nie zmieniło, no może oprócz radyjka.... Halogeny są zrobione na żółto i musze powiedzieć że jeszcze nie miałem kontroli, może dlatego że leży nisko i nie widać hehe :-P
Radio Pioneer AVH-3200BT
Głośniki Hertz seria DSK 80 W RMS (SYSTEM)
WZMACNIACZ ALPINE 4X 150 W
WZMACNIACZ ALPINE MONO BLOCK 600 W
SKRZYNIA ALPINE !
FELGI RS4 18X35X8,5 OPONY 225X40X18
ZAWIESZENIE GWINTOWANE TA-TECHNIX
ROZPURKA AUDI 2.7 T Nic innego nie chce tam wejść :mrgreen:
W planach są tak jak mówiłem dokładki oraz wymiana wydechu od 3.0 v6. Oczywiście ze zderzakiem po liftingu i wycięciem na rurki :lol:
Proszę powiedzcie mi co sądzicie o tym ? http://www.zmianakoloruauta.pl/zmiana-k ... ferta.html może zamiast Carbonu na dachu zrobić tylko czarną folie ? chodź myślę że cały na biało też dobrze wgląda :mrgreen: koszt całego auta to 3.000 tyś
[ Dodano: 2010-08-20, 12:22 ]
Jeśli chodzi o koszty obklejenia to generalnie płacisz tylko za folie. Bardzo ważne byś kupił oryginalną 3m. Np 30x100 cm 56 zł, na dach potrzeba ok 300x100 ;600zł
Halogeny są zrobione folią
ale nic się o odkleja, jest ok :-P
Radio Pioneer AVH-3200BT
Głośniki Hertz seria DSK 80 W RMS (SYSTEM)
WZMACNIACZ ALPINE 4X 150 W
WZMACNIACZ ALPINE MONO BLOCK 600 W
SKRZYNIA ALPINE !
FELGI RS4 18X35X8,5 OPONY 225X40X18
ZAWIESZENIE GWINTOWANE TA-TECHNIX
ROZPURKA AUDI 2.7 T Nic innego nie chce tam wejść :mrgreen:
W planach są tak jak mówiłem dokładki oraz wymiana wydechu od 3.0 v6. Oczywiście ze zderzakiem po liftingu i wycięciem na rurki :lol:
Proszę powiedzcie mi co sądzicie o tym ? http://www.zmianakoloruauta.pl/zmiana-k ... ferta.html może zamiast Carbonu na dachu zrobić tylko czarną folie ? chodź myślę że cały na biało też dobrze wgląda :mrgreen: koszt całego auta to 3.000 tyś
[ Dodano: 2010-08-20, 12:22 ]
Jeśli chodzi o koszty obklejenia to generalnie płacisz tylko za folie. Bardzo ważne byś kupił oryginalną 3m. Np 30x100 cm 56 zł, na dach potrzeba ok 300x100 ;600zł

Halogeny są zrobione folią

Fajna sprawa ale ja wiem masz ładny kolor auta i czy jest sens czarny dach czy carbonowy do tego kolory napewno by niepasował a jak już byś chciał robić coś z kolorem to cały biały i dach carbon albo czarny ale w tedy moim zdaniem niebedą pasowały felgi musiały by być czarne np . albo całkiem inne tak mi sie wydajemucia pisze:Proszę powiedzcie mi co sądzicie o tym ?

- krzysiek-54
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Kolego bardzo fajna furka i kolor jak u mnie śliczny... Hehe! :mrgreen:
Pozdro!
Pozdro!

Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7