(A6C6 AVANT) Podświetlenie drzwi
(A6C6 AVANT) Podświetlenie drzwi
Mam problem z nowym autem które właśnie zakupiłem.Po otwarciu drzwi nie świecą się czerwone lampki obrysowe.Nie działają w żadnych drzwiach a w poprzednim aucie działały.Czy może nie być tam instalacji bo tak miałem kiedyś w golfie.Proszę o pomoc bo nie chcę rozbebeszać tapicerki bez potrzeby.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2010, 23:20 przez chmielu, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinolee
- Forum Audi A6 / A7
Cześć to nie problem tylko skompstwo audi które dało czerwone odblaski bez żaróweczek,gdzieś czytałem że można dokupić z żaróweczkami i pociągnąć instalacje do nich,bo pod nogi u spodu drzwi pewnie Ci świecą ale tylko z przodu bo z tylu już brak jak i w drzwiach tak i pod fotelami.Ja w mojej starej A6 C5 wszędzie miałem a w C6 konstruktorzy swierdzili że to nie potrzebne.
Endriu
- Masta
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Czytaj uważnie.chmielu pisze:Czy aby zamontować żarówki trzeba zdjąć tapicerkę czy da się zdjąć odblask i zamontować żarówki
Więc trzeba robić grubsze ''spustoszenia'' w aucie :-Pmartinolee pisze:gdzieś czytałem że można dokupić z żaróweczkami i pociągnąć instalacje do nich
Jest - Volvo C70 II 2.5T
- martinolee
- Forum Audi A6 / A7
szczerze powiem panowie, że kupując A6 w ogóle na to nie zwróciłem uwagi, bo zakładałem że auto tej klasy, limuzyna, takie drobiazgi jak podświetlenie drzwi + czerwone lampki to standard , tak samo jak głośniki w drzwiach tylnych których także jak się okazuje nie posiadam
. Do tego jeden napęd CD w schowku, który i tak ciągle tnie traki to też jakieś nieporozumienie, na szczęście wydźwięk V6-tki wynagradza mi po części te braki w wyposażeniu.
Jak widać w Audi marketing wziął górę - liczy się tylko kasa. W USA tak słabo wyposażony model zostałby zezłomowany w salonie, bo nigdy by z niego nie wyjechał.

Jak widać w Audi marketing wziął górę - liczy się tylko kasa. W USA tak słabo wyposażony model zostałby zezłomowany w salonie, bo nigdy by z niego nie wyjechał.