[Audi A6 C5] [A6 C5]Jak zdemontować tapicerkę bagażnika avan
[Audi A6 C5] [A6 C5]Jak zdemontować tapicerkę bagażnika avan
Cześć.Jak zdemontować tapicerkę w bagażniku A6 Avant.Konkretnie chodzi mi o prawą stronę bagażnika gdyż tam chyba jest syrena od alarmu.Chcę ja odciąć od układu i zamontować zdecydowanie głośniejszą.Jednak nie chciałbym umiejscawiać nowej syreny w bagażniku tylko pod przednią maską, i tu drugie pytanie gdzie najlepiej się wpiąć z przodu samochodu aby nie przeciągać dodatkowych kabli przez cały samochód?I aby nie zakładać nowego tematu na klapie bagażnika znajduje się światło koloru czerwonego które powinno się zapalać jak bagażnik jest otwarty u mnie nie zawsze tak jest czasami muszę uderzyć w to światło i się dopiero zapala.Podginałem te blaszki bezpośrednio które trzymają żarówkę i nic to nie dało.Macie może jakiś pomysł na ten mały problemik ze światłem? :roll:
- pawelx
- Forum Audi A6 / A7
jeżeli chodzi o pytanie pierwsze to to ci powinno pomóc
a6-c5-demontaz-tapicerki-w-bagazniku-vt10878.htm

a6-c5-demontaz-tapicerki-w-bagazniku-vt10878.htm
- Mariusz-MN
- Forum Audi A6 / A7
w sprawie drugiego pytania do tego swiatelka masz taka malutka wtyczke ale mozna do niej sie dostac tylko po zdjeciu tapicerki klapy.ale popatrz tez czy styki nie sa brudne albo czasem sie zdarza ze zaroweczka nawala(te blaszki z niej odlatuja i przerywa)
A6 Avant 2.5 TDI S-line
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...
Skóra, Xenony, Parktronic, DAY-LED'y, CB, NAVI, Podgrzewane fotele ...