Witajcie.
Mam mały problem. Mianowicie zamknałem auto z pilota ( oryginalny alarm w kluczyku ) i... juz nie otworzyłem... Jak zauważyłem, przestała mrugać kontrolka na środkowej centrali z alarmu. Więc otworzyłem autko kluczem, zapaliłem i... nie działa centralny, wskaźnik paliwa oraz temperatury silnika. Nie działa podnoszenie szyb, ani komputer pokładowy ( nie da się nawet przełączyć wyświetlane opcje ). Ktos ma jakis pomysł co za diabeł mi do auta wlazł ?:)
[A6 C4] Zwariowała elektronika (?)
[A6 C4] Zwariowała elektronika (?)
Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
-
- Forum Audi A6 / A7
tak i wszystko jest ok.
Mało tego, juz miałem podobny problem, nie dało sie z kluczyka otworzyc auta - tzn.z pilota. Ale jak wróciłem po ok.10minutach do auta, kontrolka juz mrugała a auto otworzyło sie po nacisnieciu w pilocie guzika otwierania. Domyslam się że będzie to problem któregos ze styków, ale który, co, jak i gdzie?
Mało tego, juz miałem podobny problem, nie dało sie z kluczyka otworzyc auta - tzn.z pilota. Ale jak wróciłem po ok.10minutach do auta, kontrolka juz mrugała a auto otworzyło sie po nacisnieciu w pilocie guzika otwierania. Domyslam się że będzie to problem któregos ze styków, ale który, co, jak i gdzie?

Bo w życiu nie te chwile w których oddychamy są najważniejsze, lecz te w których dzięki ccco zapiera nam dech w piersiach...
Myślmy...
Myślmy...
Dzieki kolego. Zrobiłem jak mówiłeś i wszystko wróciło do normy 
Jedyne co, to nie miałem tam kostki o numerze "216", ale wszystkie wyciagnałem, przecisciłem szmatka i odrazu zaczeło działac

Jedyne co, to nie miałem tam kostki o numerze "216", ale wszystkie wyciagnałem, przecisciłem szmatka i odrazu zaczeło działac

Myślmy...
Myślmy...