Witam
ostatnio rozebralem sobie swój lampe w mojej a6 , i zauwazylem w srodku taka diwna siwą plastykowa dzigienke która przesuwa sie w prawo i lewo ? przesuwajac ja porusza sie jakas przeslona na soczewce do swiatel mijania ?
kto wie po co to i naco ?
[A6 C4] Reflektory , dziwne przesłony na soczewkach ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[A6 C4] Reflektory , dziwne przesłony na soczewkach ?
nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie
www.ptwm.pl
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie

- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
Dźwignia to nic innego jak zmiana strumienia światła. W Europie światła świecą tak (i tak jest w Twoim): _/_/ (czyli po prawej stronie światło idzie ku górze), na wyspach brytyjskich standard to \_\_ (jazda po innej stronie). Jeśli przesuniesz dźwignię będzie: _ _ czyli strumień nie idzie do góry po żadnej ze stron. Taki strumień jest w Stanach, ale jest to też dobre jak pojedziesz np do Anglii - nie oślepiasz z przeciwka. Stań autem frontem do ściany po zmierzchu, zapal światła i przesuń dźwignię zauważysz zmianę na bank
.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
no tak mi po głowie chodziło ale nie myslałem ze mozna zrobic uniwersane lampy :P
nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
www.ptwm.pl