[Spot rzeszow ] halo !
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Patryk
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Sylwek240, dokładnie chodzi o taki ślizgacz.. zaopatrzysz się w kilka śrubokrętów i sam z powodzeniem sobie poradzisz.. 8-) Na fotach moje auto wyszło czyściej niż w rzeczywistości heheh
Kynek, wpadaj częsciej na forum regionalne... nie możesz przegapić następnego spocika..
A ogólnie w sprawie moich wycieków to zabawa w kotka i myszkę.. wczoraj o 14 znowu plama pod samochodem :evil: odpalam samochód i migiem na kanał do mechanika a tam pod spodem wszędzie sucho :evil: :evil: No k... :evil: z buta na stację benzynową kupiłem jakiś badziew uszczelniający wlałem do układu i zobaczymy jakie będą skutki..

Kynek, wpadaj częsciej na forum regionalne... nie możesz przegapić następnego spocika..
A ogólnie w sprawie moich wycieków to zabawa w kotka i myszkę.. wczoraj o 14 znowu plama pod samochodem :evil: odpalam samochód i migiem na kanał do mechanika a tam pod spodem wszędzie sucho :evil: :evil: No k... :evil: z buta na stację benzynową kupiłem jakiś badziew uszczelniający wlałem do układu i zobaczymy jakie będą skutki..
ale są dwie.. jedna mówi: tak, druga mówi: nie
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
trzymajcie kciuki..
EDIT
To gó..no nie pomogło co prawda plamy się trochę zmniejszyły ale były nadal.. Przypadkowo dziś przy robieniu geometrii ktoś zauważył, że kapie mi po skrzyni z trójników gazowych.. zleciłem więc naprawę i teoretycznie wszystko powinno być ok ale zobaczymy co będzie dalej..
EDIT
To gó..no nie pomogło co prawda plamy się trochę zmniejszyły ale były nadal.. Przypadkowo dziś przy robieniu geometrii ktoś zauważył, że kapie mi po skrzyni z trójników gazowych.. zleciłem więc naprawę i teoretycznie wszystko powinno być ok ale zobaczymy co będzie dalej..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
koledzy potrzebuję opinii na temat tego warsztatu, zamierzam dać tam autko m.in. do chipowania ale wcześniej chciałbym się czegoś więcej o nich dowiedzieć
kolega z Przemyśla robił u nich Passata i jest zadowolony, zdarzało mu się do nich dzwonić o kolesie przez telefon byli w stanie po objawach powiedzieć mu co jest grane, zatem z jego wypowiedzi da się wywnioskować, że kolesie są kompetentni, jednak jedna opinia to dla mnie za mało i czekam na wasze
http://www.at2000.pl/
kolega z Przemyśla robił u nich Passata i jest zadowolony, zdarzało mu się do nich dzwonić o kolesie przez telefon byli w stanie po objawach powiedzieć mu co jest grane, zatem z jego wypowiedzi da się wywnioskować, że kolesie są kompetentni, jednak jedna opinia to dla mnie za mało i czekam na wasze
http://www.at2000.pl/
Ostatnio zmieniony 24 sie 2010, 10:20 przez FAŁDZIK, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy, gigantyczny forum Audi A6 w Polsce. Gratuluję! A6Klub.PL 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
a jeśli chodzi o mechanikę, bo potrzebuję poustawiać wtryski i mam również problem z uciekającym płynem chłodniczym no i pomyślałem żeby wszystko załatwić w jednym warsztacie
ewentualnie zastanawiam się czy wcześniej nie dać auta do Hoffmana a później zrobić chipa w AT200, tylko z tego co słyszałem to Hoffman do tanich nie należy ale dobrze robią diesle
ewentualnie zastanawiam się czy wcześniej nie dać auta do Hoffmana a później zrobić chipa w AT200, tylko z tego co słyszałem to Hoffman do tanich nie należy ale dobrze robią diesle
Pierwszy, gigantyczny forum Audi A6 w Polsce. Gratuluję! A6Klub.PL 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
FAÂŁDZIK, powiem Ci z mojego doświadczenia: jeśli nie masz plam pod samochodem a płyn ubywa to może być uszczelka pod głowicą.. Dlatego wstrzymaj się z tuningiem bo może Ci na niego zabraknąć kasy.. przy wymianie uszczelki pod głowicą zrobią Ci też uszczelnianie głowic i po tym zabiegu auto może znacznie zyskać na mocy.. Raczej nie naprawiaj samochodu u tuningowców bo może Cię wyjść sporo więcej niż normalnie..