Drift Cup Pruszcz Gdański
-
- Forum Audi A6 / A7
Drift Cup Pruszcz Gdański
Tak w woli informacji jest 24 lipca w pruszczy gdański na lotnisku drift cup jakieś 1/4 mili itp ;d Pozdr Ja napewno będe
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
pewne to :?:Demon1948 pisze:Tak w woli informacji jest 24 lipca w pruszczy gdański na lotnisku drift cup jakieś 1/4 mili itp ;d Pozdr Ja napewno będe
bo w zeszłym roku też było info, pojechałem i sporo zawiedzionych osób spotkałem po drodze, bo było pusto :evil:
ostatnio to chyba z 3-4 lata temu było, Lotos organizował
pamiętam A4 z 800PS, teraz ma podobno ponad 1000PS, był też GMC z ponad 1000PS, robiło wrażenie jak "Jepp" z taką mocą rusza
tam gdzie jest giełda samochodowa, tylko przeciwny pas, ale przez plac giełdy trzeba przejechaćmr.Pit pisze:Dawaj kolego jakieś konkretne namiary na te lotnisko . Też bym sie pisał
no i nie mało wtedy kroili, 20-25 zeta za wejście
-
- Forum Audi A6 / A7
dopiero teraz dostałem sie do kompa. byłem było extra impreza pierwsza klasa piękne samochody a kobiety uhh nawet 1 numer mam nie wiem jak było 4 lata temu bo dopiero sie sprowadziłem tutaj ze śląska, ale poprostu impreza super polecam była też w bydgoszczu też byłem to samo ten sam repertuar ale było też fajnie bede jeździł na każda taka impreze. Tylko te ceny paliwa po podniesieniu podatków ma kosztować ponad 5 zł a moje maleńsko nie pali mało jak jechałem oszczednie to 12 jak normalnie 16 korci zeby przycisnąć lub sie leci za jakims golfe3 sportowy wydech i charczące głośniki i się chce scigać smiechu warte. Pozdro Dla Wszystkich Miłośników OOOO