Oto moje pierwsze V6 Quatrro ;-) ..już nie ma ..jest BMW..
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
dzięki,niestety ale nie ma nic bardziej zbliżonego w parametrach a coś trzeba podaćAndi 2.5 tdi pisze:ale te 2,8 i 174 KM w profilu nijak mi nie pasuja

owszem jest ciszej ale pewnie dużą zasługą jest benzynowy silnik tak mi się wydaje no i zawieszenie też jest komfortoweAndi 2.5 tdi pisze:czy w BMW jest ciszej niz w twoim bylym A6 C5 w czasie jazdy ?

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
dzieki..mi się też podoba..początkowo nie za bardzo ale z dnia na dzień lepiejvici26 pisze:Fele super a konsola naprawde cacucho

sprzedam ci kiedyś :mrgreen:szybki-ens pisze:jakbym miał kiedyś mieć BMW to właśnie te

dzięki,a jeździ super :mrgreen:cameleon741 pisze:Piękna maszyna, a jak jeździ !
nooo masz szczęście za lux :mrgreen:censored pisze: osobiście nie podoba mi się zbytnio środek BMW ale i tak jest lux

a dziękujealukard pisze:Piekna furmanka

jezdzi fajnie gregory ,zakręty pokonuje lepiej niż moja A6greg25 pisze:A jakie wrażenia z jazdy? Nie brakuje Ci automatu?

Co do automatu to masakra..do 5 lat jezdziłem automatem i teraz albo zapominam i jade na 4 albo 5 ..silnik nie wyje (benzyna) a ja sobie jade za 5 km przypomina i się o 6-tce :shock: i takie różne tam..szkoda mówić

Trzeba się bedzie jakoś przyzwyczaić

i jedno wyjście 12V w popielniczce

Jak juz pisałem wczesniej płacz będzie w zimie za Quattro..to pewne :roll:
No ale coś za coś